Kalemin Ucunda İstanbul

Kalemin Ucunda İstanbul

Tarihler: 02 Kasım 2019 Cumartesi ~ 03 Kasım 2019 Pazar

Yer: Çırağan Palace Kempinski Sanat Galerisi

Adres: Çırağan Caddesi No:32 Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 259 03 73

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 2, 2019 ~ Kas 3, 2019

Dünyaca ünlü prestij kalem üreticileri, koleksiyonerleri ve sanatçıları Markakalem.com tarafından ikinci kez Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Penfest’te bir araya gelecek. Değeri binlerce doları bulan özel tasarımlar, ilk kez görücüye çıkacak. Kültür – sanat, siyaset, tarih ve akademi dünyasının ünlü isimleri de bu yıl ‘Kalemin Ucunda İstanbul’ temasıyla düzenlenecek festivalde yer alacak. 

Geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü prestij kalem üreticileri, koleksiyonerleri ve sanatçıları bir araya getirerek sektör paydaşlarını tek bir çatı altında toplayan Penfest, 2019’a oldukça iddialı bir organizasyon ile hazırlanıyor. Prestij kalem markalarının eşsiz tasarımlarını ilk kez sergileyeceği Penfest 2019, 2 – 3 Kasım tarihlerinde ‘Kalemin Ucunda İstanbul’ temasıyla Çırağan Sarayı’nda yapılacak. Böylece bu yıl da değeri binlerce doları bulan sınırlı sayıda veya kişiye özel tasarım kalemler ilk kez İstanbul’da görücüye çıkacak. Kız Kulesi’nden Eminönü’ne, adalardan Galata Kulesi’ne kadar İstanbul’u İstanbul yapan tüm doğa ve tarih hazineleri festivale ruhunu verecek. Mürekkepler, kalemin ucundan İstanbul’u anlatmak için akacak.

Sürprizlerimiz olacak
Bu yıl 2.’sini gerçekleştirecekleri Penfest’in hazırlıklarını son hızla sürdürdüklerini belirten Markakalem.com kurucusu Faruk Atalar, “Uzun süredir prestij kalem sektöründe hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz Penfest ile tüm sektörü ve kalemseverleri aynı çatı altında buluşturmayı hedeflemiştik. Bu hedefimize de ulaştık. Penfest 2018, hem sektör paydaşları hem de prestij kalem severler tarafından çok beğenildi. Penfest 2019 için talepler geldi, bundan dolayı 2.’si için hemen çalışmalara başladık. Bu yıl Penfest’i ‘Kalemin Ucunda İstanbul’ teması ile gerçekleştiriyoruz. Sektörün en değerli markaları son koleksiyonlarını burada tanıtacak. Çırağan Sarayı’nda ağırlayacağımız misafirlerimiz için bol sürprizli bir festival hazırladık. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da uluslararası misafirlerimiz, marka temsilcilerimiz, değerli konuşmacılarımız tecrübelerini ve önerilerini iki gün boyunca gerçekleşecek söyleşilerde paylaşacaklar. 7’den 70’e tüm kalemseverleri bu yıl da festivalimize bekliyoruz.” dedi.    

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT