Kantus

Kantus

Tarihler: 29 Kasım 2022 Salı ~ 29 Kasım 2022 Salı 21:00

Yer: Dasdas Açık Sahne

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: https://galataperform.com/

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Web: https://www.dasdas.com.tr/

E Posta: dasdasgise@dasdas.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2022 ~ Kas 29, 2022

Yazan: Fredrik Brattberg
Çeviren: Ferdi Çetin
Yöneten: Ahmet Sami Özbudak
Oyuncular: Kerem Pilavcı, Burak Üzen, Cem Şahin, Eren Çiğdem, Nurcan Şirin, Derya Yıldırım, Duygu Pelit
Oyun Hakkında
Fredrik Brattberg’in kendine has absürt ve müzik bilgisini oyun yapısında kullanan tarzının en iyi örnekleri arasında gösterilen oyunu Kantus, doğum günü vesilesiyle çocuklarının babalarına gerçekleştirdikleri ziyaret etrafında şekillenir. Ziyaretine gelen çocuklar hediye olarak birer hatıra tabağı getirirler, ilk gelen o yılın tabağını getirir, sonrakiler gelecek yıllara ait olanları… Bakıcısın telefondan gelen direktifleri doğrultusunda babanın dinlenmesi gerekir ki olaylar tam da bu noktada kontrolden çıkar… Eşine az rastlanır güzellikte varoluşsal bir doğum günü partisidir artık bu!
Yazar Hakkında
İbsen ve Ferdinand Vanek Ödüllerinin sahibi Fredrik Brattberg’in oyunları Norveç’in en çok sahnelenen oyun arasında olup yirmiden fazla dile çevrilmiştir. Oyunları Fransa’da ve Almanya’da aralarında La Comedie-Française, Theatre du Rond Point ve Schauspiel Frankfurt gibi tiyatroların da bulunduğu pek çok önemli tiyatroda sahnelenmiştir. Fredrik Brattberg’in oyunları genellikle yaşamın absürt ve karanlık doğası etrafında şekillenir. Yazar oyunlarının birçoğunda müzik ve müzik teorilerini etkin olarak kullanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT