Koç Fest

Tarihler: 09 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Yer: Selçuk Üniversitesi

Adres: Selçuk Üniversitesi, Kampüs İstanbul İstanbul

Telefon: 0332 241 00 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2011 ~ May 15, 2011

2006 yılından beri Koç Topluluğu tarafından organize edilen Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları, beş yılda milyonlarca öğrenciye ulaştı.

2008 yılında Üniversite Sporları Federasyonu ve Üniversite Spor Oyunları’na sponsor olan Koç Fest, Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları adını aldı ve Türkiye’yi Universiade 2011’de ve Avrupa şampiyonalarında temsil eden birçok sporcuya ev sahipliği yaptı.

Bu sene de birçok takımı ve sporcuyu misafir edecek Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları, 2011’de, Balıkesir Üniversitesi’nde voleybol, Anadolu Üniversitesi’nde eskrim-hentbol, Muğla Üniversitesi’nde futsal, S.Demirel Üniversitesi’nde hentbol, İnönü Üniversitesi’nde futbol-masa tenisi, 19 Mayıs Üniversitesi’nde basketbol müsabakalarını gerçekleştirecek.

Üniversite Spor Oyunları Finalleri ise bu sene Selçuk Üniversitesi’nde yapılacak.

Koç Fest Üniversite Spor Oyunları, salonlarda heyecanı arttırırken, takımları izleyenlere ve destekleyenlere sürpriz hediyeler verecek.

Gündüz etkinliklerinde ise severek katıldığınız etkinlikler dışında, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek birçok etkinlik olacak. Bu etkinlikleri sadece festival alanında yaşamakla da kalmayacaksınız, katıldığınız etkinliklerin videoları ve fotoğrafları hemen festival alanında hazırlanacak ve Facebook sayfanızda paylaşılabilecek. Böylece bu güzel anları ölümsüzleştireceksiniz.

Gündüz etkinliklerinin yanı sıra, DJ Levent ve Emre Aydın konserleri ile akşam saatleri de renklenecek, Emre Aydın’ın şarkılarına hep bir ağızdan eşlik edilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT