Lipton Ice Tea Icefest İle Kış Tatilinde Gençler Eğlenceye Doyacak

Tarihler: 03 Şubat 2010 Çarşamba ~ 27 Şubat 2010 Cumartesi

Yer: Uludağ

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2010 ~ Şub 27, 2010

03 – 27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde birbirinden eğlenceli ve sürpriz gösteriler dağda kar tatili yapan gençleri bekliyor olacak. Walking Trumpet günlerinde, Alkoçlar-Le Chalet-Beceren bölgesinde, Türkiye’de alanında tek bayan trompetçisi Cana Çankaya ve DJ Ali Süral canlı performans sergileyecek. Ayrıca DJ partileri, DJ Kiwi ve Çarşamba-Pazar arası pistlerde karşılaşacağınız Lipton Ice Tea kutuları şeklinde kostüme edilmiş kayakçıların gösterileri de festivale renk katacak.

4-9-11-16-17-23 ve 24 Şubat günlerinde Bursa’nın ünlü DJ’i Ergün (Ersan) muhteşem setleri ile ICEFEST parti katılımcılarını coşturacak. Her Cumartesi ünlü DJ Kiwi, asistan DJ’i Hollandalı güzel Lorraine ile Uludağ’ın en kalabalık olduğu günde orijinal setleriyle ICEFEST’in yıldız ismi olacak. Aynı günlerde ICEFEST hostesleri dağıtacakları sürpriz hediyelerle katılımcıların yüzlerini güldürecek.

Lipton Ice Tea ICEFEST birbirinden eğlenceli gösteriler ile Uludağ’a sarının sıcağını getirecek, kar tatili yapan gençlerin yanında olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT