Marvel Kahramanları Çocuk Bayramı’nda Türkiye’de Toplanıyor

Tarihler: 22 Nisan 2011 Cuma ~ 24 Nisan 2011 Pazar 13:00, 15:00 ve 17:00’

Yer: Forum İstanbul

Adres: Kocatepe Mah. Şehir Parkı Cad. 12. Sok. Eski Gümrük Alanı Bayrampaşa, İstanbul Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 443 13 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2011 ~ Nis 24, 2011

Ülke çapındaki geniş turne 22-24 Nisan’da Forum İstanbul’da Yenilmezler™ ve Örümcek Adam™’ın özel gösterileriyle başlayacak.

The Walt Disney Company Türkiye Marvel süper kahramanlarından oluşan bir yıldızlar kadrosunu Nisan’dan Eylül’e kadar sürecek olan ülke çapında muhteşem bir turne için Türkiye’ye getiriyor. Yenilmezler™: Thor™, Kaptan Amerika™, Hulk™ ve Iron Man™’e Örümcek Adam™ da katılacak. “Süpercan™” oyununun çıkışını desteklemek üzere TT Çocuk ile beraber 22-24 Nisan’da Forum İstanbul AVM’de Çocuk Bayramı kutlamalarıyla başlayacak olan üç günlük organizasyonda çocuklarla aileleri heyecanlı anlar yaşayacaklar.

Ülke genelindeki ücretsiz organizasyonlarda Forum AVM’ler birer Marvel Evreni’ne dönüştürülecek ve çocuklarla aileler beş süper kahramanın özel canlı gösterilerini (saat 13:00, 15:00 ve 17:00’de) izleyebilecekler. Organizasyonlarda ayrıca çocukların en sevdikleri karakterlerin kılığına girecekleri, video oyunları oynayacakları ve en sevdikleri süper kahramanlarla fotoğraf çektirmek için poz verme fırsatını bulacakları bir de temalı aktivite alanı olacak. Türk kahraman “Süpercan™” da eğlenceye katılarak Marvel karakterlerinin konuk roller üstlendikleri yeni video oyununun çıkışını kutlayacak.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan & Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan şöyle diyor: “Marvel turnesi Türkiye’de bugüne kadar düzenlenmiş en büyük Marvel eğlencesi olacak ve ülkenin dört bir yanındaki hayranlarına kahramanlarıyla buluşup özel gösterilerini izleme fırsatını verecek. 29 Nisan’da* “Thor” ve 2 Eylül’de* “İlk Yenilmez: Kaptan Amerika” adlı destansı filmlerin gösterime girmesiyle, 2011 Marvel için muazzam bir yıl olacak. AVM turnemiz hayranların önümüzdeki yılın merakla beklenen Yenilmezler filmi öncesinde Yenilmezler deneyimini tatmalarına olanak sağlayacak.”

Marvel AVM turnesi aşağıdaki tarihlerde Türkiye genelindeki Forum AVM’lerde düzenlenecek. Daha fazla bilgi için: www.forumistanbul.com.tr/Marvel
• Forum İstanbul (22-24 Nisan)
• Forum Mersin (6-8 Mayıs)
• Forum Bornova / İzmir (20-22 Mayıs)
• Forum Çamlık / Denizli (3-5 Haziran)
• Forum Aydın (17-19 Haziran)
• Forum Ankara (1-3 Temmuz)
• Forum Kapadokya (15-17 Temmuz)
• Forum Trabzon (29-31 Temmuz)
• Marmara Forum (02 – 04 Eylül)

Çocuklarla aileler ayrıca Türkiye’de 29 Nisan’da gösterime girecek olan ve bugünkü Dünyadan masalsı Asgard topraklarına, tüm Marvel Evrenini kapsayan destansı “Thor” filmini de izleyebilecekler.

Genç Marvel hayranları Disney’in erkek çocuklara yönelik kanalı Disney XD’deki animasyon dizi “Yenilmezler: Dünyanın En Güçlü Kahramanları” ile süper kahraman deneyimini keyifle izlemeye başladılar. Programda Marvel Evreni’nin en iyileri Iron Man™, Thor™, The Hulk™ ve Kaptan Amerika™ “hiçbir süper kahramanın tek başına karşı duramayacağı düşmanları” yenmek üzere Yenilmezler olarak bir takım oluşturuyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT