Migros Yaşam Festivali

Migros Yaşam Festivali

Tarihler: 12 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 13 Mayıs 2018 Pazar

Yer: KüçükÇiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2018 ~ May 13, 2018

12 – 13 Mayıs’ta KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek “Migros Yaşam Festivali”; sağlık, spor, beslenme, güzellik, kişisel gelişim, müzik ve eğlenceye dair ne varsa, hayatı iyi yaşamak isteyenlerle buluşturuyor. Katılımcılara dolu dolu bir program sunan festivalde, gün boyu birbirinden renkli konuklar ve alanında uzman isimler, sağlıklı ve keyifli bir yaşamla ilgili bilgi, öneri ve deneyimlerini paylaşacak. MFÖ, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen konserleri ise festivale damgasını vuracak.

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Dr. Ender Saraç, Dilara Koçak, Dr. Ayşegül Çoruhlu, Murat Bür, Aret Vartanyan, Metin Hara, Şef; Hazer Amani, Alp Kavasoğlu, Hande Kazanova, Müge Boz ve Anneler Günü için özel programıyla güzel ve çalışkan bir anne; Çağla Şıkel… Hepsi, Migros Yaşam Festivali’nde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT