Miller Freshtival

Tarihler: 29 Mayıs 2010 Cumartesi ~ 29 Mayıs 2010 Cumartesi 29 Mayıs Saat: 14.00

Yer: Küçükçiftlik Park

Ücret: 33,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Küçükçiftlik Park

Adres: Kadırgalar Cad. No:5 Maçka İstanbul Maçka İstanbul

Telefon: 0212 247 71 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2010 ~ May 29, 2010

Müziğin ve eğlencenin vazgeçilmez markası Miller’ın düzenlediği, Türkiye’nin en “taze” müzik festivali Miller Freshtival, bu yıl 29 Mayıs’ta Küçükçiftlik Parkı’nda gerçekleşecek. Müzik dünyasının yenilikçi ve farklı tarzlarıyla dikkat çeken yerli ve yabancı isimler, günün erken saatlerinden itibaren Miller Freshtival’da sahne alacaklar.

29 Mayıs 2010 Cumartesi günü gerçekleşecek olan Miller Freshtival’da farklı tarzı, eğlenceli sahne performansı, renkli kişiliği, inanılmaz enerjisi ve mutluluk veren şarkılarıyla tüm dünyada beğeni toplayan Mika’nın yanı sıra, Danimarkalı rock ikilisi The Raveonettes, New York’tan zengin bir müzikal alt yapı ile disco-rock’ı harmanlayan The Phenomenal Handclap Band ve Norveçli yetenek DJ Prins Thomas sahne alacak. Türkiye’den İstanbul indie sahnesinin en önde gelen gruplarından Sakin ve Miller Music Factory 2009’un genç yıldızlarından Fuji Kureta, N.A.K.I.T, Dj Junior ve Dj No Frost da performans sergileyecek.

Müzik dünyasının sıkı takipçileri için taze müzikleri ve müziğe taze dokunuşlar yapan yorumcuların sahne alacağı, Miller tarafından Pozitif ve İKSV’nin işbirliğiyle düzenlenen “Miller Freshtival” kapılarını 14:00’den itibaren müzik severlere açacak.
Festival, müziğe paralel olarak sanatın çeşitli dallarına taze dokunuşları ile de geçen sene olduğu gibi kendine özgü bir yapıya sahip olacak.

Kapı açılış 14:00
Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
18 yaşından küçükler etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.
Konser düzeni ayaktadır.
Bilet fiyatı etkinlik günü kapıda 40,00 TL olacaktır.
Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurması gerekmektedir.
Festival alanındaki ses düzeni geçici duyma bozukluguna yol açabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT