Mini Star Çocuk Şenliği

Tarihler: 22 Kasım 2009 Pazar ~ 22 Kasım 2009 Pazar 22 Kasım 2009 Pazar

Yer: İstanbul Green Park Hotel

Nereden Alınır: www.mini-star.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2009 ~ Kas 22, 2009
MİNİ STAR ÇOCUK ŞENLİĞİ BÜYÜK KÜÇÜK HERKESİ EĞLENCEYE BEKLİYOR!
İlki geçen yıl yapılan ve yoğun ilgi ile karşılaşan Mini Star Çocuk Şenliği, bu yıl da minikleri yeteneklerini sergilemeye, büyükleri eğlenceye bekliyor. Ana Sponsor Glaxo Smith Kline ve Co Sponsor Hayat Kimya’nın katkılarıyla gerçekleşecek; tüm sanatsal, sportif, zihinsel yeteneklere açık olan 2. Mini Star Çocuk Şenliği, katılımcılara sürpriz hediyeler ve keyifli saatler vadediyor. Geçen yılki geliri büyük bir sosyal duyarlılıkla Eğitilebilir Engelli Çocuklar Eğitim Merkezi`ne aktarılan organizasyonun bu yılki hedefi ise korunmaya muhtaç çocuklara ev ortamında bir yaşam fırsatı sunan Bolluca Çocuk Köyü`ne ve yarınların teminatı olan çocuklara eğitim bursları sağlayan LİAY Vakfı’na destek olmak.

Minikler, yeteneklerini sergileyecek...
22 Kasım 2009 Pazar günü İstanbul Green Park Hotel’de gerçekleşecek 2. Mini Star Çocuk Şenliği, 2-7 yaş arası tüm yetenekli çocuklara açık. Çocuğunuzun şarkıdan, enstrüman çalmaya, illüzyondan dans ve baleye, oyunculuk yeteneğinden, top sektirmeye ya da basket atmaya, karateden jimnastiğe, ezber ve matematik becerisine kadar sahnede uygulanabilecek bir yeteneğe sahip olması yeterli. Ancak taklit ve oryantal dans gibi çocukların yaşlarına uygun olmayan performanslar değerlendirme dışı. Katılmak isteyenlerin ise www.mini-star.org adresindeki kuponu doldurmaları gerekiyor.

2. Mini Star Çocuk Şenliği’ne 20 finalist katılacak. Finalistler yapılacak başvurular içinden “özgünlük, performans başarısı ve 5 dakikalık süreyi uygun kullanma gibi kriterlere göre ön elemeyle belirlenecek. Performansları değerlendirecek jüride ünlü isimler yer alırken ödüller ise oldukça çeşitli. Dereceye girenler, sponsor firmalardan hediye paketleri kazanacaklar. İlk üçe giren yarışmacılar Glaxo Smith Kline’dan oyun parkı, Erberk Cast Ajansı’nın kadrosunda bulunma ve Pingu’s English Club’da 1 aylık İngilizce eğitimi alma şansına sahip olurken, Luka Tours’tan Kıbrıs seyahati, Monami’den bisiklet, boya seti ve daha birçok ödül de kazanacaklar.

Bebekler Emekleyecek...
Şenliğe gelen ailelerin bebeklerinin kupon ya da ön eleme olmaksızın katılabilecekleri Molfix’in sponsorluğunda gerçekleştirilecek emekleme yarışması da Mini Star Çocuk Şenliği’nin sürprizlerinden... Emekleme yarışmasının 1.si Chicco Happy Snack mama seti, 2.si Fisher Price Türkçe konuşan aktivite masası, 3.sü ise Molfix hediye seti ile ödüllendirilecek.

Keyifli Etkinlikler ve Bol Eğlence…
Gün boyu sürecek organizasyonda, yarışmanın dışında konuk anne, baba ve çocuklara hoşça vakit geçirtecek birçok etkinlik bulunacak. Monami’den oyun hamurları ile çocukların yaratıcılığını arttıracak workshoplar, Joker’den keyifli oyuncaklar, Gymboree’den çocuklara yönelik fitness çalışmaları, Fenerbahçe Anaokulu’ndan yüz boyama etkinlikleri, Dr. Oetker’den birbirinden lezzetli muffin atölyeleri, çeşitli okullardan dans gösterileri de Mini Star Çocuk Şenliği’ne renk katacak...

Katılımcılar...
Ana sponsor Glaxo Smith Kline ve Co-sponsor Hayat Kimya’ya ait Molfix başta olmak üzere diğer sponsor firmalar olan Hleks, Monami, Sinangil, Lapitak, Filiz Makarna, Pritt, FA, TheraMed, Dr. Oetker, Algida, Fresh’n Soft, Iglo, Milka, Familia, Uno ve Bingo’nun katkılarıyla gerçekleşecek organizasyona, davetiyesiyle birlikte katılan herkese de sponsorlardan sürpriz hediyeler dağıtılacak. Ayrıca yarışmanın ana sponsoru olan Glaxo Smith Kline, anne ve çocuk sağlığı hakkında vereceği seminerlerle anne ve babaları bilgilendirecek.

www.mini-star.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT