Miniklere Özel Yılbaşı Etkinliği!

Tarihler: 29 Aralık 2013 Pazar ~ 29 Aralık 2013 Pazar

Yer: Fun Lab

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2013 ~ Ara 29, 2013

Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi Fun Lab, 29 Aralık Pazar günü, minikler için unutulmaz bir yılbaşı partisi organize ediyor!

İstanbul’ da eğlencenin merkezi olarak bilinen “Fun Lab”, minikler için yeni yıl etkinlik hazırlıklarına başladı. Türkiye’ nin ilk uluslararası güvenlik ve kalite standartlarındaki eğlence merkezi “Fun Lab” , küçük misafirlerin sağlığını ve güvenliğini kontrol altında tutarak, miniklere unutulmaz saatler vaad ediyor.

Noel Baba kostümleri giyecek “Fun Lab”’ in güler yüzlü ekibi, çocukların duygu dünyasına hitap ederek, çocukların hayallerine paralel bir parti sunacak. “Fun Lab” ekibi, rengarenk dizayn edilen parti sahnesinde gerçekleştireceği etkinliklerle, minikleri 2 saat boyunca eğlence gezegenine sürükleyecek. Birbirinden eğlenceli müziklerle dans edecek olan minikler, çocukluğun vazgeçilmez eğlencesi profesyonel palyaço eşliğinde oyunlar oynayacak. Yüzlerini palyaço yardımıyla boyayan minikler, istedikleri karaktere bürünmenin hazzını yaşayacak.

Çocukluğun vazgeçilmez zevki oyun hamuru, puzzle, resim yapma aktiviteleriyle minikler yaratıcılıklarını geliştirecek. Eğlenceyi parti odasıyla sınırlamayan, Avrupa’ nın en büyük kapalı eğlence merkezi “Fun Lab”, minik misafirleri için Eğlence Dünyası’ nı yılbaşı konseptine büründürecek. Çocukların yılbaşı için hayal edebileceği her imkanı eğlence seçenekleriyle donatan “Fun Lab”, 29 Aralık Pazar günü, miniklerin yeni yıl heyecanlarını sosyal bir ortamda hafızalarına kazıyacak.

www.funlab.com

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT