Minipax Festival 2013

Tarihler: 05 Haziran 2013 Çarşamba ~ 05 Haziran 2013 Çarşamba 12:00

Yer: Dalia Beach

Ücret: Normal: 150.00 TL / Ögrenci 120.00 TL Back Stage Pass - 650.00 TL VIP - 350.00 TL Lounge - 220.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kilyos Yolu Üzeri Dalyan Mevkii Demirciköy Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 20401 69

Web: http://http://www.clubdalia.com

E Posta: info@clubdalia.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2013 ~ Haz 5, 2013

Şehrin karmaşasından ve betonlaşmış yapılardan uzak, orman, kumsal ve denizin buluştuğu bir koyda 18 saat boyunca sadece müzikle sınırlı kalmayan gerçek bir festival deneyimine hazır mısınız?

Şehrin en genç festivali Minipax Festival, 3 farklı sahnesiyle 22 Haziran 2013 Cumartesi, NewSpeak organizasyonuyla, Dalia Beach, Kilyos'ta!

Uluslararası bir festival olma amacıyla ortaya çıkan Minipax Festival, line-up'ında elektronik müziğin bir çok türünden dünyaca ünlü sanatçıları barındırıyor. Lineup'ta Axwell'den Sebastien Tellier'e kadar elektronik müziğin farklı türlerinden önemli isimlerini İstanbul'a getiren Minipax, Electro-House'dan Techno'ya, Disco'dan Garage'a, Deep House'dan Experimental'a, Electronica'dan Indie'ye uzanan geniş bir yelpazeye hitap ediyor.

Minipax Festival lineup'ında bu sene;Tüm dünyayı kasıp kavuran Swedish House Mafia efsanesinin en önemli yıldızı olarak bilinen Axwell, Grammy ödüllü Deep Dish'in bir yarısı Sharam, 2007'de Daft Punk'la beraber İstanbul'da sahne alan electro'nun en önemli temsilcilerinden Digitalism, ''French Jesus'' olarak da bilinen artık bir klasik haline gelmiş 'La Ritournelle' parçasının sahibi Sebastien Tellier, Techno'nun kraliçesi Monika Kruse, dans müziğini jazz ve Afrika müziğiyle harmanlayan, animasyonlu klipleri çok ilgi gören Goldfish, İngiliz'lerin Disclosure'la beraber yeni favorilerinden, bir kaç genre'dan etkilenip yeni bir tarz yaratan TNGHT duo'sunun öncüsü Hudson Mohawke, en önemli festivallerin abonesi, techno müziğin bir başka önemli temsilcisi Nic Fanciulli, yeni nesil elektronik müziğin aşk dolu en hip ikililerinden Wolf+Lamb ve daha bir çok özel performans Minipax Festival'da sizi bekliyor.

Minipax Festival 18 yaş ve üzeri katılımcılara açık olacaktır.

Minipax Festival, bu sene aynı alanda güneşi batırıp aynı alanda güneşi doğuracağınız 18 saatlik festival deneyimini yaşatan tek festival olmakla kalmayıp, 18 yaş ve üzeri katılımcılara açık olacaktır.

Gün içinde kalkacak shuttle'lardan festivalin programına kadar bir çok detay çok yakında www.minipaxfestival.com ve www.facebook.com/MinipaxFestival'da.

Line Up:
Axwell
Digitalism (DJ-Set)
Sebastien Tellier (Live)
Sharam (Deep Dish)
Monika Kruse
Goldfish (Live)
Nic Fanciulli
Hudson Mohawke
Wolf+Lamb
Danny Daze
Pillowtalk (Live)
Clockwork & Avatism
Frivolous (Live)
Kink (Live)
Murat Uncuoğlu
Trickski
Waek
Alican
Sertaç & Semih
İlker Aksungar
Gecko Chamber
Aliço
O.Bee
Jack in the Box
Other Man (Live)
Merve Bozdağ
Yaman S
Moguz
Erim Franci

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT