Nesin Vakfı 23-Nisan Şenliği

Nesin Vakfı 23-Nisan Şenliği

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Nisan 2017 Salı

Yer: Nesin Vakfı

Adres: Vakfı Gökçeali Mah, Gökçeali Caddesi No:128, Çatalca İstanbul

Telefon: 0212 783 63 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Nis 18, 2017

Nesin Vakfı 23 Nisan’da 6 bin kişiyi dev bir şenlikte ağırlamaya hazırlanıyor

Nesin Vakfı’ndan çocuklara “bayram gibi bayram”

Her 23 Nisan’da çocukları Çatalca’daki bahçesinde ağırlayan Nesin Vakfı, bu yıl da “Bayram gibi bir bayram” sloganıyla kapılarını açıyor. Çocukların gösteri malzemesi olmak yerine arkadaşları ve aileleriyle eğlendikleri bir bayram gerçekleştirdiklerini hatırlatan Nesin Vakfı Yönetmeni Süleyman Cihangiroğlu, “17 yıldır sürdürdüğümüz bayram kutlamalarımızın ünü arttıkça sınırlarımızı da aştı. Çocuklarımızın dört gözle bekledikleri bu pazar günü, amatör ruhumuzu destekleyen profesyonel bir ekiple 6 bin kişiyi ağırlamaya gün sayıyoruz” dedi.

Cihangiroğlu, Nesin Vakfı’nın kapılarını herkese açık tutabilmek için giriş ücreti almama ilkesini koruduklarını ve vakfı sosyal sorumluluk bilinciyle destekleyen bireyler ve kurumlar sayesinde yola devam ettiklerini hatırlatarak “Arzu eden ve imkanı elveren katılımcıların az-çok demeden vakfımıza bağışlarıyla cesaret ve ümit kazanıyoruz” dedi.

Sadece çocuklara değil, çocukluklarını özleyen ebeveynlere de hitap eden şenlikte 34 farklı okul ve kurumun desteğiyle 100'ün üstünde istasyonda binlerce kişi gönüllerince eğlenecek. Katılımcılar gün boyunca rengarenk boyalarla duvarları boyayacak, Okay Temiz ritim grubuyla davul çalacak, seramik çamuruna bulanacak, doğal sabunlar yapacak, yüzlerini boyayacak, halat çekip ip atlayacak, samandan korkuluklar yapacak, gökyüzünde uçurtmalar uçuracak.

Vakfın kapıları 23 Nisan Pazar günü saat 11.00’den itibaren açılıyor. Aracıyla gelemeyenler için saat 10.00’da Taksim Vakıflar Bölge Müdürlüğü önünden otobüsler hareket edecek.

Bir önceki 23 Nisan etkinliğinin videosunu izlemek için: https://www.youtube.com/watch?v=HVfq0vID-G8
Nesin Vakfı tanıtım filmi: https://www.youtube.com/watch?v=O6oQo7n6Hco

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT