Örümcek Adam ve Yenilmezler Bir Kez Daha İstanbul`da Çocuklarla Buluşuyor!

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 11 Eylül 2011 Pazar

Yer: İstanbul Marmara Forum

Ücret: Ücretsizdir.

Adres: Osmaniye Mah. Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakirköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 414 94 94

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eyl 11, 2011

Yenilmezler ve Örümcek Adam, Nisan ayında İstanbul’da başlayan, Mersin, İzmir, Denizli, Aydın, Ankara, Kapadokya ve Trabzon’da devam eden ülke çapındaki geniş turneleri kapsamındaki son gösterileriyle 09-11 Eylül’de İstanbul Marmara Forum’da yeniden hayranlarıyla buluşacak.

The Walt Disney Company Türkiye, Marvel süper kahramanlarının Türkiye turnesinin son gösterisini Forum Marmara’da gerçekleştirecek. Nisan ayında Türkiye’ye gelen Thor™, Hulk™ Iron Man™, Kaptan Amerika™ ve Örümcek Adam™’dan oluşan Yenilmezler Ekibi, Eylül ayına kadar geçen dönemde 7 farklı ilde çocuklarla buluştu. Yenilmezler, 09-11 Eylül tarihlerinde bir kez daha İstanbullu çocuklarla bir araya gelecek. “Süpercan™” oyununun çıkışını desteklemek üzere TT Çocuk ile birlikte gerçekleştirilecek üç günlük organizasyonda çocuklarla aileleri yine heyecanlı anlar yaşayacaklar.

Ücretsiz olarak düzenlenen organizasyonda Marmara Forum AVM, bir Marvel Evreni’ne dönüştürülecek ve çocuklarla aileler beş süper kahramanın özel canlı gösterilerini (saat 13:00, 15:00 ve 17:00’de) izleyebilecekler. Organizasyonda ayrıca çocukların en sevdikleri karakterlerin kılığına girecekleri, video oyunları oynayacakları ve en sevdikleri süper kahramanlarla buluşma fırsatı bulacakları bir temalı aktivite alanı olacak.

The Walt Disney Company Türkiye, Yunanistan & Kıbrıs Ülke Müdürü Sinan Ceylan şöyle konuştu: “Marvel turnesi Türkiye’de bugüne kadar düzenlenmiş en büyük Marvel eğlencesi olacak ve ülkenin dört bir yanındaki hayranlarına kahramanlarıyla buluşup özel gösterilerini izleme fırsatını verecek. 29 Nisan’da gösterime giren “Thor” ve 2 Eylül’de gösterime giren olan “İlk Yenilmez: Kaptan Amerika” adlı destansı filmlerle, 2011 Marvel için muazzam bir yıl olacak. AVM turnemiz hayranların önümüzdeki yılın merakla beklenen Yenilmezler™ filmi öncesinde Yenilmezler™ deneyimini tatmalarına olanak sağlayacak.”

Genç Marvel hayranları Disney’in erkek çocuklara yönelik kanalı Disney XD’deki animasyon dizi “Yenilmezler: Dünyanın En Güçlü Kahramanları” ile süper kahraman deneyimini keyifle izlemeye başladılar. Programda Marvel Evreni’nin en iyileri Iron Man™, Thor™, The Hulk™ ve Kaptan Amerika™ “hiçbir süper kahramanın tek başına karşı duramayacağı düşmanları” yenmek üzere Yenilmezler olarak bir takım oluşturuyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT