Profilo AVM’nin Kapıları, Bu Haftasonu Yalnızca Çocuklar İçin Açılacak!

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 23 Nisan 2011 Cumartesi 12:00 -18:00

Yer: Profilo AVM

Adres: Cemal Sahir Cad. No:33 - Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 23, 2011

İstanbul’un kalbinde alışverişin ve sanatın buluştuğu adres Profilo Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı birbirinden eğlenceli etkinliklerle tüm çocuklara renkli bir haftasonu tatili yaşatacak.

Profilo Alışveriş Merkezi, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tüm çocukları, dileklerinin yerine geleceği neşeli ve masalsı bir 2 gün geçirmeye davet ediyor. Türk çocuklarına bu önemli bayramda, dünya çocukları ve en sevdikleri çizgi kahramanlar arasında yer alan Şirinler eşlik edecek.

Çocuklar, Çocuk Bayramı kapsamında 23 Nisan Cumartesi günü saat 12:00-18:00 arasında Şirinler ile birbirinden eğlenceli oyunlar oynayacak, boyama yapacak ve karikatür çizecekler. Ayrıca, Tolgahan Dans Okulu’nda eğitim gören minik dansçılar saat 15:00-17:00 arasında Amazon Bistro’da dans gösterilerini düzenleyecekler.

Profilo AVM’de kutlamalar 24 Nisan’da da devam edecek. Pazar günü saat 15:00-17:00 arasında ‘Dünya Çocukları’ Gine, Belçika, Almanya ve Romanya gibi ülkelerden bu anlamlı günü danslarıyla Profilo AVM’de kutlayacaklar.

İstanbul’un kalbinde kültür, alışveriş ve eğlencenin merkezi Profilo AVM’nin ziyaretçilerine sürprizleri önümüzdeki günlerde de devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT