Ramazan'ın Keyfi Turkuazoo Akvaryum'da Yaşanacak

Tarihler: 12 Temmuz 2012 Perşembe ~ 20 Ağustos 2012 Pazartesi

Yer: Turkuazoo Akvaryum

Adres: Forum İstanbul Alışveriş Merkezi, Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 640 27 40

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2012 ~ Ağu 20, 2012

Ramazan 2012

Ramazan’ın keyfi birbirinden eğlenceli geleneksel Ramazan gösterileri ile Turkuazoo Akvaryum’da yaşanacak!

Bayram Tatilinin yolu Turkuazoo Akvaryum’dan geçecek…

Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo Akvaryum, Ramazan ayı boyunca düzenleyeceği su altı şovları ve Ramazan Bayramı’na özel hazırlanacak ‘Ramazan Sokağı’ ile ziyaretçilerini bekliyor. Üstelik Bayram tatiliniz de Turkuazoo’dan hediye…

Açıldığı günden bu yana yaklaşık 2 milyon ziyaretçiyi ağırlayan, Bayrampaşa’daki Türkiye’nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo Akvaryum’a gelen ziyaretçiler, Ramazan ayını festival havasında geçirecek!

Turkuazoo Akvaryum, Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezi ‘Karagöz ile Hacivat’ şovunu sualtına indirerek ziyaretçilerine nostaljik bir Ramazan yaşatacak. Sualtı dünyasının zenginliklerini gözler önüne sererek gerek yetişkinlerin gerekse çocukların beğenisini kazanan Turkuazoo Akvaryum, çocuklar için ‘Karagöz Hacivat’ kukla yapım atölyesi düzenlerken Turkuazoo maskotları da onlara eşlik edecek.

Turkuazoo Akvaryum, Arife günü ve Ramazan Bayramı süresince oluşturulacak ‘Ramazan Sokağı’nda, eski Ramazan sokaklarının renkli sesi olan gezici esnafların dağıtacağı pamuk şeker, Osmanlı Macunu ve Osmanlı Şerbeti ile ziyaretçilere unutulmaz Ramazan ritüellerini yeniden yaşatacak. Ramazan Sokağı 13,30-17,30 saatleri arasında Turkuazoo Akvaryum ziyaretçilerini bekleyecek.

Bayram tatiliniz Turkuazoo Akvaryum’dan!

10 Temmuz - 10 Ağustos tarihleri arasında Turkuazoo Akvaryumu ziyaret eden misafirler, Facebook üzerinden gerçekleştirilecek olan tatil kampanyasına katılma hakkı elde edecek. Turkuazoo Akvaryum, ziyaretçiler arasından seçilecek 3 şanslı çifte, Ramazan Bayramı süresince ‘Kuşadası Holiday&Leisure Club Otel’de, 3 gece 4 gün, tam pansiyon tatil hediye edecek.

Turkuazoo Akvaryum’a Ramazan ayı süresince gelen ziyaretçiler Avrupa’nın en uzun sualtı tünelinde 2,5 metre büyüklüğündeki köpekbalıklarıyla beraber gezebilecek, köpekbalıklarının dalgıçlar tarafından elle beslenmesine tanık olacak ve Avrupa’nın en büyük Napolyon Balığı ile tanışma fırsatına sahip olabilecek. Ziyaretçiler, 270 derece açılı panaroma odasında sualtı dünyasını izlerken dileyen ziyaretçiler ise köpekbalıkları ve binlerce deniz canlısıyla dalış yapacak. Turkuazoo Akvaryumu ziyaret edenler aynı zamanda dev akvaryumlarda; mercanları, denizatları, denizanaları, zehirli anemonlar, jilet balıkları, benekli minik bahçe mürenleri gibi canlıları da görme şansı da yakalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT