Reebok Classic, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Reebok Classic, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul’da!

Tarihler: 27 Mart 2018 Salı ~ 30 Mart 2018 Cuma

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2018 ~ Mar 30, 2018

Reebok Classic, 27-30 Mart 2018 tarihleri arasında, Sonbahar/Kış 2018 sezonuyla 11. kez gerçekleştirilecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’da yer alıyor. Moda dünyasının tüm önemli aktörleri tarafından heyecanla beklenen etkinlik boyunca, MBFWI ekibini Reebok sneaker’larıyla görebilir, Zorlu PSM- Zone alanındaki Reebok Classic standında her gün farklı bir “Always Classic” modelini inceleyebilirsiniz.

Reebok “Always Classic” koleksiyonuyla moda tutkunlarını, sokakları kasıp kavuran sneaker ruhunun cesaretine, ortaya çıkmaya ve kendini ifade etme gücüne teşvik ediyor.

Koleksiyonda 80’li yıllarda doğan ve ilk olarak spor antrenmanları için piyasaya sürülen dört ikonik silüet yer alıyor: Freestyle Hi, Classic Leather, Club C ve Workout Plus… Otantik stile ve mirasa sahip modellerin oluşturduğu seride yer alan Freestyle Hi aerobik, Classic Leather koşu ayakkabısıydı. Club C tenis için üretilmişti, Workout Plus ise cross-training egzersizlerine yönelik tasarlanmıştı. 80’lerden günümüze şimdiki görünümüyle evrilen bu dörtlü, bugün moda tutkunlarını yaratıcılığın derinliklerine inmeye teşvik ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT