Reebok CrossFit’i Denemeye Var Mısın?

Tarihler: 14 Ekim 2012 Pazar ~ 14 Ekim 2012 Pazar

Yer: Meydan AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 14, 2012 ~ Eki 14, 2012

Reebok ve Intersport’tan dinamik bir kampanya! Ekim ayı süresince Intersport mağazalarını ziyaret edenler Reebok Realflex teknolojisiyle tanışma fırsatı bulacak ve sadece Intersport’a özel Reebok RealFlex renkleri ve modellerini alma şansı yakalayacak. Ekim ayı boyunca yurtdışından gelecek profesyonel spor eğitmenleri, Intersport mağazalarında ziyaretçilere fitness ile ilgili tüyolar verecek, kendilerine ve vücut tiplerine en uygun fitness ayakkabısını bulmalarına yardımcı olacak.

Bu özel kampanyanın ilk ayağında ise Reebok CrossFit Aktivitesi yer alıyor! 14 Ekim Pazar günü Meydan AVM Intersport Mağazası’na gelen kişileri sürpriz bir etkinlik bekliyor olacak. Profesyonel CrossFit hocaları eşliğinde Reebok CrossFit antrenmanları yapabilir, Reebok’tan sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz!

Reebok’ın sadece Intersport mağazalarında satılacak özel Realflex modellerine stoklar tükenmeden sahip olmak, sağlıklı ve formda kalmanın yollarını uzmanlardan öğrenmek ve Reebok CrossFit antrenmanlarını denemek için Ekim ayında mutlaka Intersport mağazalarına uğrayın!

Reebok’ın tüm kampanya, indirim ve yeni koleksiyon haberlerine
http://www.reebok.com/TR/
http://www.facebook.com/reebokwomen
http://twitter.com/reeboktr
adreslerinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT