Rumelikavağı Mahalle Şenliği

Tarihler: 02 Ekim 2010 Cumartesi ~ 03 Ekim 2010 Pazar

Yer: Sarıyer

Adres: Rumelikavağı Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 2, 2010 ~ Eki 3, 2010

Gönüllü Programı, mahalle şenlikleri kapsamında bir yandan İstanbul’un eski mahallelerindeki birlikte yaşam örneklerini İstanbullularla paylaşırken; bir yandan ise mahalle sakinlerinin yerel yönetimlere katılım süreçlerini güçlendirmeyi amaçlamakta. Tarihi yarımadanın gizli kalmış mahallesi Kadırga’yla başlayan şenliklerin ikincisi; Sarıyer ilçesine bağlı bir balıkçı mahallesi olan Rumelikavağı’nda devam ediyor. Gönüllü Programı, Rumelikavağı Şenliğiyle öncelikle; mahalle sakinleri, yerel yönetim temsilcileri ve mahalle derneklerinin bir araya geleceği Şenlik Düzenleme Komitesi’ni oluşturdu. Şenlik Düzenleme Komitesi mahalle sakinlerinin gündelik yaşam ve kültür pratiklerinden bir şenlik programı hazırlıyor.

Rumelikavağı’nın tarihi, sporu, turizmi ve balıkçılığının konuşulacağı Rumelikavağı paneliyle başlayacak şenlikte iki gün boyunca Sarıyer’deki tarihi mekanları gezebilir, sahne performansları, stant etkinlikleri, atölyeler ve sergileri takip edebilir; balık ızgara, midye dolma ve geleneksel Karadeniz yemeklerinden tadabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT