Salacak Festivali `Sokaktayız // Performart`

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2009 Pazar

Yer: Salacak

Nereden Alınır: http://dogankoleji.com/festival/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ May 31, 2009
Salacak Festivali "Sokaktayız // Performart"
DOĞAN KOLEJ’DEN SALACAK FESTİVALİ’inde “KAYNAŞMA, BİRARADA OLMA, KENDİMİZİ, KOMŞUMUZU KEŞFETME FIRSATI”
“Doğancılar Park Şenliği”
23 Mayıs 2009 10.00 – 20.00
“Salacak Sokak Şenliği”
31 Mayıs 2009 10.00 – 20.00
“Semt ve İletişim”
1 Mayıs 2009 30 Eylül 2009

“Salacak Festivali – 09” ile Kenti, semt yaşamını ve komşuluğu tarihsel gelişimin seyri içinde ele alacak şenlik, atölyeler ve etkinlikler düzenlenecektir. Festival, sokaktan gelip tekrar sokağa dönen oyun ve gösterinin, günlük yaşam akışından evrensel değerlere, performans ve gösteri yaklaşımları ile ele alan bir dizi projenin her yıl farklı adımı ve devinimi olarak ele alınmaktadır.

Semtli olma bilinci ve ortak yaşam kültürünü ve iletişimi geliştirmek amacıyla, geleneklerimizin unutulmaması ve komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesini hedefleyen, “semt & iletişim”in yaşamımızdaki önemine değinen etkinliklerle kent ve semt halkını sokakta buluşturmayı amaçlıyor.

5. Salacak Festivalinin bu yılki teması
"Sokaktayız // Performart" olacak. Festival kendi devinimini yaratmak üzere tasarlandı. Sokakta gördüğünüz her şey oyun, her şey gerçek veya sürpriz olabilir. Son güne kadar festival içine her şey girebilir, çıkabilir.

23 Mayıs, Doğancılar Park Şenliği, "Çocuklar için Oyunlaştırmalar", 31 Mayıs Pazar Salacak Sokak Şenliği ise "Sokaktayız // Performart" 1 mayıs ile 30 Eylül 2009 arasında Salacak Gönüllüleri çalışmaları çerçevesinde “Semt ve İletişim” etkinlikleri düzenlenecektir.

Hafta süresince gerçekleşecek etkinliklerde atölyeler, workshoplar, sergiler, oyunlar ve mini konserlerle sokaktan gelip tekrar sokağa dönen iletişimin, günlük yaşam akışından evrensel değerlere geçişini performans ve gösteri yaklaşımları ile yorumlamayı amaçlayan bir dizi projemizin bu sene beşinci adımı olarak yine birlikteyiz.

İstanbullu misafirlerimizi yaşamın en önemli mekanına, sokağa, etkinliğe ve eğlenceye davet ediyoruz.
Ayrıntıları festivali sitesi http://www.dogankoleji.com/festival
Facebook Grup Adresi: http://www.facebook.com/group.php?gid=6713000282
Adreslerinden takip edebilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT