Sesinizin İki Kıtadan Duyulacağı Tek Korolar Festivali

Tarihler: 02 Eylül 2014 Salı ~ 07 Eylül 2014 Pazar

Yer: Boğaziçi Üniversitesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2014 ~ Eyl 7, 2014

7 Ülke, 15 Koro, 400’den fazla katılımcı

Türkiye’nin ilk korolar festivali KoroFest, 2-7 Eylül tarihleri arasında dünyanın en iyi şef ve korolarını Boğaziçi Üniversitesi’nde bir araya getiriyor. Bu yıl beşincisi düzenlenen festival renkli programı ve konuklarıyla tüm dünyadan koro müziğinin en seçkin örneklerini İstanbul’da buluşturuyor.

Türkiye’den ve Avrupa’dan koroları, koro şeflerini ve müziğe gönül vermiş herkesi bir araya getiren KoroFest, 2 Eylül’de başlıyor. 2,5 milyon üyeye sahip Avrupa Korolar Festivali’nin desteğiyle 7 Eylül’e kadar devam edecek olan festivalin konukları arasında uzun yıllar Güney Afrika ve Almanya’da koro şefliği üzerine çalışan Alman şef Markus Detterbeck ve Europa Cantat gibi özel etkinliklerin vazgeçilmez davetlisi Fransız şef Maud Hamon-Laoisance yer alıyor.

Türkiye’den birçok koro ile birlikte Polonya, Estonya, İran, Almanya, İsviçre ve Bulgarsitan’dan korolar ağırlayacak olan KoroFest, festival boyunca Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall, Üç Horan Ermeni Kilisesi ve St. Espirit kiliselerinde eşzamanlı konserler düzenliyor. Ayrıca, Boğaziçi Üniversitesi Büyük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan kapanış konserinde 400’den fazla katılımcı, beş gün boyunca çalıştıkları atölye parçalarını seslendirecek.

Müziğin yalnızca salon duvarlarında yankılanmasını istemeyen KoroFest, katılımcıları ile birlikte açık hava etkinlikleri kapsamında Beşiktaş’ta sokak konserleri verecek, sabahları müzisyen yogası yapacak ve canlı karaoke etkinlikleri düzenleyecek. Ayrıca, oyun köşesi, kumaş boyama ve film gösterimi etkinlikleriyle, katılımcılara unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT