Şişli’de 23 Nisan Coşkusu

Tarihler: 23 Nisan 2011 Cumartesi ~ 23 Nisan 2011 Cumartesi

Yer: Blackout Şişli AVM

Ücret: Ücretsiz

Adres: Abide-i Hürriyet Cad. No: 211 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 05

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2011 ~ Nis 23, 2011

Şişli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutluyor.

Blackout Şişli AVM’de 23 Nisan Kutlaması

Şişli Belediyesi, 23 Nisan’da birbirinden farklı etkinlikler düzenliyor. Etkinliklerin ilki 22 Nisan Cuma günü Blackout Şişli Alışveriş Merkezi’nde düzenlenecek olan Çocuk Şenliği ile start alacak. “Dünya Çocukları Folklör Gösterisi” etkinliği kapsamında dünyanın çeşitli ülkelerinden çocuklar kendi ülkelerinin halk danslarını sergileyecekler. 23 Nisan Cumartesi günü yine Blackout Şişli AVM’de Uygur Çocuk Tiyatrosu’nun “Bu Dünya Hepimizin” adlı müzikli ve danslı çocuk oyunu ücretsiz olarak Şişlililerle buluşacak.

Şişlililer, Gökhan Özen ile 23 Nisan’ı Kutlayacak

23 Nisan Cumartesi günü akşam 20.30’da pop müzik sanatçısı Gökhan Özen, Cevahir Alışveriş Merkezi’nde halk konseri verecek. Gökhan Özen, birbirinden güzel şarkılarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Şişlililer için seslendirecek.

Oyuncak Tırı 23 Nisan’da Erzurum’da

Şişli Belediyesi’nin Oyuncakçılar Derneği ile düzenlediği “7 Bölge 7 İl” temalı oyuncak kampanyasının son durağı, Erzurum olacak. 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Balıkesir, Uşak, Sivas, Ordu, Hatay ve Mardin’deki kimsesiz çocuklara oyuncak taşıyan Şişli Belediyesi’nin Oyuncak Tırı, 23 Nisan Cumartesi günü Erzurum’da düzenlenecek çocuk şenliği ile yolculuğunu noktalayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT