Sokakfest 2010 Başlıyor, Sokak Oyunları Tekrar Canlanıyor!

Tarihler: 14 Mayıs 2010 Cuma ~ 16 Mayıs 2010 Pazar

Yer: Hasbahçe Şenlik Alanı

Nereden Alınır: www.sokakfest.com

Adres: Hasbahçe Şenlik Alanı – Kağıthane Kağıthane İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2010 ~ May 16, 2010
Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği Avrasya Şubesi ve Kağıthane Belediyesi tarafından düzenlenen Sokakfest 2010 “Sokak Oyunları Festivali”, 14-16 Mayıs 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Dünyada ve Türkiye’de “Daha İyi Ol” sloganıyla gençleri aktif vatandaşlığa davet eden Dünya Genç Liderler ve Girişimciler Federasyonu (JCI) bünyesinde faaliyet gösteren “Genç Liderler ve Girişimciler (JCI) Derneği“ Avrasya Şubesi ile Kağıthane Belediyesi işbirliği ile Sokakfest 2010 “Sokak Oyunları Festivali” düzenleniyor.

Unutulmuş sokak oyunlarının yeni nesillere tanıtılması ve eski İstanbul semtlerinin ve yaşam tarzının tekrar canlandırılması ve hatırlanmasını amaçlayan festivalde, ilkokul öğrencilerinin oluşturacağı takımlar arasında gerçekleşecek turnuvalar, sürpriz ünlü konuklar ve doyasıya eğlence yer alıyor.

Festivalin açılışı 14 Mayıs Cuma günü, Hollandalı 6 müzisyenin ansamble olarak klasik batı müziği becerilerini Doğu Avrupa etnik müziğinin gücüyle harmanlayıp tiyatral olarak sahneye döktüğü başarılı ve öncü bir müzik grubu olan Di Gojim Orkestrası’nın vereceği konser ile başlayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT