sun.day.sky.

Tarihler: 01 Ağustos 2009 Cumartesi ~ 02 Ağustos 2009 Pazar 1 – 2 Ağustos 2009

Yer: santralistanbul

Nereden Alınır: www.sundaysky.net

Adres: Silahtarağa Mah. Kazım Karabekir cad. No:1 Eyüp - İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2009 ~ Ağu 2, 2009
Festivalin adı: sun.day.sky.
Ağustos’un ilk hafta sonu 1 – 2 Ağustos 2009 tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günü 11:00’da başlayıp akşam saatlerine kadar sürecek olan sun.day.sky Festivali santralistanbul’da.
santralistanbul ve Showhow tarafından gerçekleştirilen ve ilki bu yaz yapılacak olan festival, 2009 sonbaharında ve 2010 bahar ve yaz dönemlerinde de yıllık serisini tamamlamak üzere yoluna devam edecek.
sun.day.sky’in ilk ayağı; santralistanbul festival alanında 1-2 Ağustos 2009 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festival’de Ağustos’un ilk haftasonu boyunca; “nujazz, lounge, trip-hop, reggae, dub, elektronika” soundlarında canlı ve DJ performansları olacak.

Programda öne çıkan canlı performanslar arasında;
1 Ağustos Cumartesi günü 16:00’da Tamirane’nin bahçesinde Hollandalı dörtlü LazCaz, ve akşam 20:00’da da Festival Sahnesinde elektronika ve rock müziğini ustaca harmanlayan Portheco var.
2 Ağustos Pazar günü ise yine akşamüstü saatlerinde Aquavit’in acid-jazz tınıları Tamirane’den yükselirken, akşam da reggae-dub müziğinin İstanbul’daki en bilinen temsilcisi Sattas Festival sahnesinde izleyicileri dans ettirecek.
Festival alanının içinde yer alacak “Vinyl Market” ise gün boyu DJ’ler tarafından çalınan plakların müzayede mekanı olarak işleyecek.
Müzikal etkinliklerin yanı sıra; açık havada yoga, reiki atölyeleri ve eğlence ağrılarını gidermek için masaj seansları da var.
sun.day.sky bünyesindeki çocuk atölyeleri, genç evli+çocukluların da rahatça partilemesini sağlamak amacıyla düşünülmüş oldukça önemli bir detay. Çocuk atölyeleri santralistanbul eğitim ekibi tarafından yürütülecek.
Cumartesi akşamı çimler üzerindeki açık hava film gösterim seansında “Pink Panther” serisinden bir filmi izleyen keyifli bir kitleyle karşılaşma olasılığı oldukça yüksek.
Alışveriş meraklıları için moda, tasarım ürünleri ve aksesuarların yer aldığı “Bazaar” festivalin Nişantaşı’sı olarak gözüküyor.
santralistanbul’un yeşil bahçeleri, gölgelikleri, minderler ve elbette birbirinden ilginç mekanları da festival içeriğindeki önemli unsurlar.
Şehrin ilk ve tek seri – ücretsiz festivali sun.day.sky 1 Ağustos Cumartesi günü santralistanbul’un çimlerinde başlıyor… İlgilenenlere duyurulur
Detayları ve güncellenen programları www.sundaysky.net adresinden takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT