Tronic Showcase, Burn Enerji İçeceğinin Katkılarıyla!

Tronic Showcase, Burn Enerji İçeceğinin Katkılarıyla!

Tarihler: 21 Haziran 2018 Perşembe ~ 30 Haziran 2018 Cumartesi 22:00 - 07:00

Yer: Suma Beach

Adres: Gümüşdere Mah., Boğaziçi Kampüs Yolu No:1/A Kilyos Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 203 08 63

Web: http://suma-beach.com

E Posta: info@suma-beach.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2018 ~ Haz 30, 2018

Sıcak bir yaz gecesinde Suma Beach büyülü ormanında dünyanın en önemli tekno etiketlerinden olan Tronic ile İstanbul’a ilk defa ayak basacak olan Showcase’i Burn Enerji İçeceğinin katkılarıyla ağırlıyor. 30 Haziran’da sihirli orman dans tutkunlarını Tronic Showcase bir araya getirirken, katılımcıları farklı bir deneyime davet ediyor.

1997’de Christian Smith tarafından kurulan Tronic Music kısa zamanda çok yol kat edip ikon haline geldi. Dünyanın en önemli festivallerinin afişlerinde en adı en üstte yazdıran Smith, festival ve kulüpler dışında her hafta yayınladığı Tronic Radio Show ile milyonlarca dinleyicisiyle buluşuyor. Bedrock, Cocoon, Drumcode gibi elektronik müziğin en önde gelen isimlerine müzikleriyle farklı tarzlar katan Smith’e 30 Haziran gecesi Frankfurt’un listeleri zorlayan ikilisi 2pole ilk İstanbul performansıyla eşlik edecek. Bu önemli isimlerle sınırlı kalmayacak gecede Ülkemiz önemli plak şirketlerinden Jeton Records’ un kurucusu ,kariyerinde 20. yılını kutlayan Ferhat Albayrak eşlik edecek.

Tüm dünyanın dinlediği, sayısızı birinciliğe sahip Tronic Showcase, 2pole ve Ferhat Albayrak ile elektronik müziğin gelecekteki ritimlerini dinlemek için 30 Haziran Cuma gecesi Suma Beach sihirli ormanına bekleniyorsunuz.

Türkiye’de ve dünyada elektronik müziğe yön veren Burn Enerji İçeceğinin birbirinden eğlenceli etkinliklerinden haberdar olmak ve hiçbirini kaçırmamak için sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT