Türkiye’nin 81 Şehri:Erzurum Günleri

Tarihler: 12 Kasım 2014 Çarşamba ~ 16 Kasım 2014 Pazar 12-13-14-15-16 Kasım 2014

Yer: KüçükÇiftlik Park

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2014 ~ Kas 16, 2014

Yıllardır Feshane’de düzenlenen kültür tanıtım günleri, artık KüçükÇiftlik Park’ta devam edecek!

İstanbul’un çok amaçlı etkinlik merkezi KüçükÇiftlik Park, uzun yıllardır Feshane’de gerçekleştirilen şehir kültür tanıtım günlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yöresel Lezzetleri, sanatçıları ve birbirinden değerli el sanatları ürünleriyle KüçükÇiftlik Park’a taşınacak ilk şehir Erzurum olacak.

12 Kasım 2014 Çarşamba günü Erzurum ile başlayacak kültür tanıtım günleri için hazırlıklara başlandı. KüçükÇiftlik Park ana etkinlik alanında kurulacak beş adet çadırda gerçekleşecek etkinliklerde birbirinden farklı şehirler Maçka’ya taşınacak. Tiyatro, açık hava sineması, konser, fuar, defile, moda günleri gibi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Park, şehir kültür ve tanıtım günleriyle ev sahipliği yaptığı farklı etkinliklere bir yenisini daha ekliyor.

Dört mevsim hizmet veren KüçükÇiftlik Park, kültür tanıtım günlerinde toplam 14 şehre ev sahipliği yapacak. Yöresel yiyecek, içecek, takı, kıyafet ve el sanatı ürünlerin yer alacağı etkinliklere doğduğu, büyüdüğü şehre özlem duyan ya da farklı şehirlerin kültürünü keşfetmek isteyen herkes ücretsiz olarak katılabilecek. Özel gösterilerin, konserlerin de yer alacağı kültür tanıtım günleri; herkesin sosyalleşebileceği, iyi vakit geçireceği bir hafta sonunu da garanti ediyor.

Nisan ayına kadar devam edecek tanıtım günlerinin yanında KüçükÇiftlik Park konser, parti, sergi gibi farklı etkinliklerle de İstanbullular’ı ağırlıyor olacak.

www.kucukciftlikpark.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT