Türkiye’nin En Büyük Makyaj Festivali Hilltown AVM’ye Geliyor!

Türkiye’nin En Büyük Makyaj Festivali Hilltown AVM’ye Geliyor!

Tarihler: 14 Aralık 2019 Cumartesi ~ 15 Aralık 2019 Pazar

Yer: Hilltown AVM

Ücret: Ücretsiz

Adres: Aydınevler, Siteler Yolu No:28 Maltepe İstanbul

Telefon: 0850 207 5767

Web: http://www.hilltownavm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 14, 2019 ~ Ara 15, 2019

Küçükyalı Hilltown AVM, Alp Kavasoğlu moderatörlüğünde 14-15 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek Make-Up Festivali ile ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim yaşatacak.

İstanbul Anadolu yakasında ziyaretçilerine yeni nesil alışveriş ve yaşam merkezi deneyimi sunan Küçükyalı Hilltown AVM, soğuk kış aylarında misafirlerinin içini ısıtacak bir festivale imza atıyor.

Küçükyalı Hilltown AVM’de 14-15 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Make-Up Festival’de, ünlü Make-Up artisti Alp Kavasoğlu moderatörlüğünde influencerlar’ın da katılımıyla ‘Cilt Bakımı ve Sağlıklı Yaşam’, ‘Makyaj Modası’, ‘Yüz Tiplerine Göre Doğru Makyaj’, ‘Kombinlere Göre Makyaj Yapmak’ gibi konularda paneller düzenlenecek.

Make-Up standlarını ziyaret eden katılımcılar, etkinliğe özel tasarlanan makyaj dekorları ile eğlenceli fotoğraflar çekme şansı yakalayacak. Aynı zamanda 3 farklı makyaj deneyim standında, profesyonel makyözler tarafından tüm makyajlar ücretsiz olarak yapılacak.

Küçükyalı Hilltown AVM, Make-Up Festival kapsamında 15 Aralık tarihinde düzenlenecek Make-Up Defilesi ile sıra dışı bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Make-Up Festivali, Küçükyalı Hilltown AVM içerisinde özel kurulacak olan alanda, tüm ziyaretçileri için ücretsiz olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT