Türkiye’nin İlk Avm Oyun Festivali Başlıyor

Tarihler: 17 Mayıs 2013 Cuma ~ 19 Mayıs 2013 Pazar

Yer: Trump Alışveriş Merkezi Sergi Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 17, 2013 ~ May 19, 2013

Trump Alışveriş Merkezi, Türkiye’nin ilk ‘avm digital oyun festivali’ne ev sahipliği yapıyor: GameX in Trump!

17 – 18 – 19 Mayıs tarihlerinde Trump Alışveriş Merkezi Sergi Salonu’nda gerçekleşecek festivalde son teknoloji bilgisayarlarda oyun turnuvaları, sevilen oyun karakterlerinin gerçeğe dönüşmüş halleri, oyun konsolları, oyun simülatörleri ve daha birçok sürpriz biraraya gelecek. Festival tüm oyun tutkunlarına açık olacak.

Türkiye’nin ilk AVM Digital oyun festivali olan GameX in Trump, Trump Alışveriş Merkezi’nin 1000 m2 büyüklüğe sahip sergi salonunda gerçekleşecek. 17-18-19 Mayıs’ta gerçekleşecek ve finali 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapılacak festivalde oyun severler en son digital oyunları deneyimleme fırsatı bulacaklar.

League of Legends ve S2 Son Silah…
Son teknoloji bilgisayarlarda gerçekleşecek turnuvalar, sevilen oyun karakterlerinin gerçeğe dönüşmüş halleri, oyun konsolları, oyun simülatörleri ve daha birçok sürpriz GameX in Trump’ta oyun tutkunları ile buluşacak.

p>GameX in Trump boyunca oyun için özel olarak dizayn edilmiş masaüstü bilgisayarlarda League of Legends, S2 Son Silah gibi günümüzün en popüler oyunları oynatılacak. Turnuvalara bireysel ve takım olarak katılmak mümkün olacak.

Festivale katılım ücretsiz…
Türkiye’de ilk kez bir alışveriş merkezinde organize edilen GameX in Trump Oyun Festivali’ne tüm oyunseverler ücretsiz katılabilecek. Festivale katılmak isteyenler www.gamexnow.com/trump adresinden online kayıt işlemleri yaptırabilir. GameX in Trump etkinliğinde dereceye giren oyunculara sürpriz hediyeler verilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT