Uçan Çim Halı Şimdi de Beşiktaş`ta Açıldı

Tarihler: 23 Eylül 2010 Perşembe ~ 28 Ekim 2010 Perşembe

Yer: Barbaros Meydanı

Adres: Barbaros Meydanı, Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2010 ~ Eki 28, 2010

Uçan Çim Halı Şimdi de Beşiktaş`ta Açıldı

26 Eylül 2010 tarihine kadar her gün saat 16.00-22.00 arasında Barbaros Meydanı’ndaki aktivite alanında jonglörlük, sirk, akrobasi ve performanslar yer alacak. Sivil Toplum Diyaloğu: İstanbul 2010 Kültür Başkenti Projesi kapsamında fonlanan “Yaratıcı Sokaklar Festivali” kapsamında Macar ve Türk sanatçıların gerçekleştireceği aktivitelerde halkla interaktif çalışmalar yapılacak. İsteyen jonglörlük, akrobasi, break dance, flamenco dans, beden perküsyon gibi konularda ücretsiz olarak eğitim alabilecek.

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Kentsel Projeler Direktörlüğü etkinlikleri kapsamında, Hollanda’dan HUNK Design ve IDEddy tarafından tasarlanan ödüllü ‘Uçan Çim Halı’, Yaratıcı Sokaklar Festivali bittikten sonra da 28 Ekim’e kadar Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda olacak.

Kamusal alanlara sıcaklığı, yeşilliği, güzelliği farklı aktivitelerle buluşturan Uçan Çim Halı karşı konulmaz cazibesi ile İstanbul’da ziyaretçilerini bekliyor. Günümüzde, tüm dünyanın şehirlerinin aşırı özelleşme ve kamusal alanlarının niteliğini yitirme baskısı altında olduğu gerçeğinden yola çıkan Uçan Çim Halı, bu değişime karşı güzel bir alternatif olarak bireylere şehirden zevk alma duygusunu geri veriyor.

Uçan Çim Halı bulunduğu şehirde her çeşit aktiviteyi sunmak için idealdir. Herhangi bir doğal parktaki gibi, kişiler çimde yatabilir, top oynayabilir, piknik yapabilir, her türlü yarışma ve sportif faaliyetlere ev sahipliği yapabilir. Kurulduğu yeri kentsel park haline getirme özelliği olan, ülkelerarası dolaşan özgün deneyimler sunarak eğlenmeyi ve rahatlamayı amaçlayan Uçan Çim Halı, esnek tasarımı ile herhangi bir mekâna kolaylıkla uyum sağlayabiliyor.
23 Eylül-7 Kasım arasında siz de Uçan Çim Halı üzerinde ticari amaç olmadan dans etmek,şiir okumak,resim yapmak vs performans yapmak istiyorsanız bize ulaşın.
Ayrıntılı bilgi için: www.flyinggrasscarpet.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT