Üçüncü Kısa Film Kolektifi Festivali Başlıyor

Üçüncü Kısa Film Kolektifi Festivali Başlıyor

Tarihler: 01 Mart 2018 Perşembe ~ 16 Mart 2018 Cuma

Yer: Barış Manço Kültür Merkezi

Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Nail Bey Sokak (Caferağa Spor Salonu Yanı) Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 418 16 46

Web: http://bmkm.kadikoy.bel.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2018 ~ Mar 16, 2018

Kısa film severlerin büyük ilgiyle takip ettikleri ve bu sene üçüncüsü düzenlenen Kısa Film Kolektifi Festivali, 1-16 Mart 2017 tarihleri arasında Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Birbirinden önemli kısa filmlerin izlenebileceği festival kapsamında ayrıca, “Kolektif Muhabbet” adı altında sinemanın önemli isimleriyle söyleşiler ve “Görüntünün Yolculuğu” isimli fotoğraf sergisi de düzenlenecek.

Yurt içinde ve yurt dışında kısa film festivallerinde kaçırılan ya da tekrar izlenmek istenen kısa filmleri gösterime sunmak, amatör ve profesyonel sinemacıları aynı platformda buluşturmak amacıyla hayata geçirilen ve bu sene üçüncüsü düzenlenen Kısa Film Kolektifi Festivali, 1-16 Mart 2017 tarihleri arasında Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kısa Film Kolektifi Festivali sayesinde kısa film severler, Filmmor, Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, Uluslararası İstanbul Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali, Documentarist, Canlandıranlar, Sürdürülebilir Yaşam Filmleri, Woman Make Movies Seçkisi, Engelsiz Filmler Festivali Seçkisi, İzmir Kısa Film Festivali Seçkisi ve Kısa Film Kolektifi Seçkisi Festivali’nde gösterilen birbirinden güzel kısa filmleri izleme fırsatı bulabilecek.

Festival kapsamında ayrıca, “Kolektif Muhabbet” adı altında sinemanın önemli isimleriyle söyleşiler ve “Görüntünün Yolculuğu” isimli fotoğraf sergisi de düzenlenecek.

“Görüntünün yolculuğu” sergisi ile görüntülerinin tarihsel yolculuğuna tanıklık edilecek.

Kısa Film Kolektifi Festivali kapsamında 01-16 Mart 2017 tarihleri arasında Kadıköy Barış Manço Kültür Merkezi’nde ziyaret edilebilecek “Görüntünün yolculuğu” sergisi ile, kısa ve uzun filmleriyle tanınan görüntü yönetmenlerinin, hafızalarda yer eden kareleri oluştururken geçirdikleri süreci, doğadan, sanattan, hayattan nasıl beslendiklerini ve bu etkinin filme nasıl yansıdığını görmek mümkün olabilecek.

“Filmlerde gördüğümüz görüntüye giden yol nerelerden geçer” düşüncesinden yola çıkılarak düzenlenen sergide Uğur İçbak’ın Av Mevsimi, Son Mektup ve The Cats, İlker Berke’nin Oyun İçinde Oyun, Gülen Gözler Matinesi, Sevdije Kastrati’nin Ninni ve Dönüş, Meryem Yavuz’un Salı filmlerinin görüntülerinin tarihsel yolculuğuna tanıklık edilebilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT