Under Armour’ın Sürprizlerle Dolu Gece Koşuları Devam Ediyor!

Under Armour’ın Sürprizlerle Dolu Gece Koşuları Devam Ediyor!

Tarihler: 08 Eylül 2018 Cumartesi ~ 08 Eylül 2018 Cumartesi 21:00

Yer: Belgrad Ormanı Neşet Suyu parkuru

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 8, 2018 ~ Eyl 8, 2018

Türkiye’yi Gece Koşuları ile tanıştıran global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, karanlığın ve doğanın keyfini çıkarmak isteyenleri 08 Eylül 2018 Cumartesi günü Belgrad Ormanı’na bekliyor.

İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, Türkiye’yi Gece Koşuları heyecanıyla buluşturmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası spor organizasyonları düzenleyen Uzunetap ve Under Armour iş birliğiyle gerçekleşecek olan bu yılın üçüncğ gece koşusuna Belgrad Ormanı Neşet Suyu parkuru ev sahipliği yapıyor.

Sürprizlerle dolu Under Armour Gece Koşusu için geri sayım başladı!
Unutulmayacak bir spor deneyimi yaşatan Under Armour Gece Koşuları’, bu yıl ikinci kez 08 Eylül Cumartesi günü Belgrad Ormanı’nda yapılacak. Etkinlik günü saat 18:00 itibariyle başlayacak olan kit teslimi, keyifli etkinlikler ve çekilişler ile devam edecek. Akşam saat 21.00’da başlayacak olan yarış, 6 km ve 12 km kategorilerinde gerçekleşecek.

Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenen törende kupa ve ödül olarak Under Armour’dan hediye çeki verilecek. Under Armour Gece Koşuları'nda Garmin, Damla Su, 7/24 Fitness ve Argos Şirketler Grubu önemli destekçiler arasında yer alacak.

Under Armour ile bu eşsiz deneyimi yaşamak isteyenler, www.uagecekosulari.com adresinden, yarışma gününe kadar kayıtlarını tamamlayabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT