Üniversiteler Arası Spor Festivali

Tarihler: 29 Kasım 2010 Pazartesi ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: Çeşitli Mekanlar

Telefon: 0212 514 11 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2010 ~ Ara 31, 2010

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Spor AŞ. işbirliği ile İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu tarafından düzenlenecek olan “unisporfest’10” Üniversitelerarası Spor Festivali başlıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Spor AŞ. işbirliği ile İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen “unisporfest’10” Üniversitelerarası Spor Festivali 29 Kasım 2010 Pazartesi günü başlıyor.

İstanbul Öğrenci Kulüpleri Platformu tarafından 3 farklı branşta, 5 farklı kategoride düzenlenen “unisporfest’10”, futbol ve basketbol alanında tek maçlı grup usulüyle, voleybol alanında ise lig usulü ile müsabakalar oynanacak. Kategoriler futbol bay, basketbol bay-bayan, voleybol bay-bayan olarak belirlendi.

Müsabakalar futbol alanında Mimar Sinan Spor Kompleksi, basketbol alanında Fatih Spor Kompleksi, voleybol alanında ise Cemal Kamacı Spor Kompleksi’nde oynanacağı festivalde 24 Kasım 2010 Çarşamba günü katılımcı üniversitelerin temsilcileri eşliğinde kura çekimi yapılacak.

Katılan Takımlar ise Şöyle Sıralanıyor

Futbol kategorisi: Beykent, Fatih, Gelişim MYO, İstanbul, İstanbul Aydın, İstanbul Kültür, İstanbul Teknik, Kavram MYO, Maltepe, Mimar Sinan, Özyeğin, Sabancı üniversiteleri.
Basketbol Bay kategorisi: Beykent, Beykoz Lojistik MYO, Fatih, Galatasaray, İstanbul Arel, İstanbul Aydın, İstanbul Bilgi, İstanbul Kültür, Maltepe, Mimar Sinan, Özyeğin, Piri Reis, Sabancı üniversiteleri.
Voleybol Bay kategorisi: Bogaziçi, Galatasaray, Hava Harp Okulu, Işık, İstanbul Kültür, İstanbul Ticaret, Kadir Has, Maltepe, Mimar Sinan üniversiteleri.
Voleybol Bayan kategorisi: Beykent, Doğuş, Galatasaray, Işık, İstanbul Teknik, İstanbul Ticaret, Koç, Maltepe, Mimar Sinan, Okan, Özyeğin üniversiteleri katılacak.

Sağlık sponsorunun Medical Park olduğu “unisporfest’10”, 29 Kasım 2010 Pazartesi günü başlayıp 31 Aralık 2010 Cuma günü sona erecek.

Festival ile toplumun dinamiği, bilgi kaynağı ve yenilik öncüleri olarak üniversitelilerin her alanda olduğu gibi spor alanında da toplumu sporun faydalarıyla tanıştırmak, spor yapma bilinci oluşturmak, topluma öncü ve örnek olmaları ile sporu çok yönlü olarak tanıtmak, sevdirmek, spor yapmaya yönlendirmek ve gençlerin gelişimine spor yoluyla katkı sağlamak hedefleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT