Ünlü Şeflerle Yöresel Yemekler Şenliği

Tarihler: 26 Kasım 2011 Cumartesi ~ 27 Kasım 2011 Pazar 14:00- 18:00

Yer: Profilo Alışveriş Merkezi

Adres: Cemal Sahir Cad. No:33 - Mecidiyeköy İstanbul Mecidiyeköy İstanbul

Telefon: 0212 216 44 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 26, 2011 ~ Kas 27, 2011

Tukaş ve Profilo Alışveriş Merkezi işbirliği ile 26-27 Kasım 2011 tarihlerinde Profilo Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek “Ünlü Şeflerle Yöresel Yemekler Şenliği” lezzet şölenine dönüşecek.

“Ünlü Şeflerle Yöresel Yemekler Şenliği” boyunca her yöreye özgü izler taşıyan birbirinden lezzetli ve orijinal tarifler, ünlü şefler Eyüp Kemal Sevinç ve Semen Öner’in elinden yeniden canlanacak. Tukaş ürünleriyle hazırlanacak eşsiz lezzetler, İstanbul Profilo Alışveriş Merkezi’nde tüketicilerle paylaşılacak.

26-27 Kasım 2011 tarihlerinde ünlü şefler Eyüp Kemal Sevinç ve Semen Öner tarafından hazırlanacak olan Trabzon’dan Karadeniz yemekleri, Ege’nin taze otları ve Anadolu’nun baharat ve baklagilleri ile birleşen muhteşem lezzetleri, bu aktiviteyi izleyecek herkesi kendi memleketine götürüp anılarını tazeleyecek. Tukaş ürünlerinin kullanılacağı “Ünlü Şeflerle Yöresel Yemekler Şenliği”nde şefler kendi yorumlarını ve zevklerini ekleyerek yöresel tatlara şık dokunuşlarla bir lezzet karnavalı yaratacaklar.

Değişik konseptlerle Türkiye’nin değişik illerinde gerçekleşen “Tukaş Lezzet Mutfağı” etkinlikleri serisinin bu ayağında, hem lezzetin hem de yöresel izlerin peşinden gitmek isteyen herkesi 26-27 Kasım 2011 tarihlerinde Profilo Alışveriş Merkezi’ne bekliyoruz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT