Vestival 2. Gün: Akon - LMFAO - Far East Movement

Tarihler: 30 Ağustos 2013 Cuma ~ 31 Ağustos 2013 Cumartesi 31 Ağustos Saat:14:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: VIP Platform - 725.00 TL VIP Teras - 675.00 TL Diamond Circle - 575.00 TL Golden Circle - 300.00 TL Normal Ayakta - 170.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 30, 2013 ~ Ağu 31, 2013

Genel Bilgi
Tarih: 30 Ağustos 2013 Cuma ve 31 Ağustos 2013 Cumartesi
Saat: 14:00 – 00:00
Yer: Küçükçiftlik Park
www.vestival.eu

Hakkında
İstanbul’un merkezinde saklı bir güzelliğin içinde harika ritimler ve canlı vokaller sizi yeni bir deneyim yaşamaya çağırıyor!

Vestival sizi hayatın yoğun temposundan kurtararak, bir roller coaster yolculuğuna götürüyor. Hayal edebileceğinizden daha fazlasını yaşamanızı sağlıyor. İstisnai bir müzik şekli oluşturarak her bireyin arzu ettiklerini yerine getiriyor. Size eğlencenin daha muhteşem ve sıradışı bir tarzını yaşatıyor ve daha farklı bir atmosfere götürüyoruz. Üstün becerilerin yarattığı seslerin çeşitleri ile sizi bir araya getiriyoruz.

Minimum Yaş
Etkinlikte 16 yaş sınırı vardır. Girişte kimliklerinizi göstermeniz istenebilir.

Kıyafet Kuralı
Vestival’de herhangi bir kıyafet kuralı bulunmamaktadır; ancak giyeceğiniz kıyafete biraz yaratıcılık katarak eğlenceli hale getirirseniz de çok seviniriz! Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir. Açık bir siyasi, toplumsal hareket ya da grubu ifade eden giysi ve / veya diğer (görünür) fiziksel işaretlerin kullanımı yasaktır.

Müzik
Vestival katılımcıların kendi benzersiz öyküleri ile binlerce ziyaretçi için düzenlenmiştir. Tüm Vestival deneyimini kucaklayan her hikaye gerçek olamayacak kadar inanılmaz. Vestival geniş ve yaratıcı bir program sunuyor. Müzikal olarak, Vestival büyük uluslararası yıldızların canlı müzik yaptığı ve elektronik stil, R & B, house, dubstep, trap, disco gibi farklı müzik türlerini;  Amsterdam, Paris, Londra ve daha bir çok farklı şehirden uluslararası DJ ‘leri ve çeşitli müzik türlerini bir araya getiriyor.

Eğlence
Farklı eğlence maddelerinin en iyi kombinasyonu ile, eşsiz eğlence dolu bir gece oluşturuyoruz.

Kamera Getirebilir miyim?
Profesyonel ekipman dışında bir dijital kamera getirmeniz mümkündür. Çekebildiğiniz kadar fotoğraf çekmenizi tavsiye ederiz! Daha sonra bu fotoğraflara tekrar bakmak isteyebilirsiniz!

Resmi medya organları için press@vestival.eu adresi ile irtibata geçebilirsiniz.

Sıfır Tolerans
Vestival’de sıfır tolerans politkası bulunmaktadır. Sıfır tolerans, festival alanında kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ile lazer, cam v.b. şeylerin ve her türlü uyuşturucu maddenin yasak olması anlamına gelir.

Yiyecek & İçecek
Etkinlik alanında yiyecek ve içecek satışı mevcut olacaktır. Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır.

ATM & Jetonlar
Vestival’de özel paralara ihtiyacınız olacak. Bu jetonları festival alanında yer alan farklı noktalardan temin edebilirsiniz. Bu jetonlar nakit ve kredi kartı ile satın alınabilir.

Tuvaletler
Festival alanında ücretsiz kullanıma açık olan tuvalet alanları bulunacaktır. Bu alanlar düzenli olarak temizlenecektir. Aynı zamanda festival alanında özel Serinleme Noktaları bulunacaktır. Bu alanları tuvalet olarak kullanmak kesinlikle yasaktır.

İlk Yardım
Vestival süresince ilk yardım ekibi ve bir doktor acil durumlar için hazır bulunacaktır. Eğer sürekli olarak ilaç kullanmanızı gerektiren bir medikal durumunuz varsa, yanınızda bu durumu belirten bir yazı bulundurmayı ihmal etmeyin.

Telefon Şarjı
Vestival alanında telefonunuzu şarj edebileceğiniz şarj istasyonları mevcut olacaktır.

VIP Teras Bilet
Vestival VIP Teras bilet ile sahne yanında inşa edilecek lüks VIP platformuna (sınırlı kapasite) erişebilirsiniz. VIP platformu sahneden daha yüksek olacaktır ve ilk sıradan gösteriyi büyük bir alandan izlemenize olanak sağlar. Bu VIP bilet ile, özel VIP giriş tarafından KüçükÇiftlik Park’a erişebilirsiniz.

VIP Platform Bilet
Vestival VIP Platform bilet ile sahne yanında inşa edilecek lüks VIP platformuna (sınırlı kapasite) erişebilirsiniz. VIP platformu değişik içeceklerin yer aldığı farklı bar seçenekleri sunar ve VIP platformu sahneden daha yüksek olacaktır ve ilk sıradan gösteriyi büyük bir alandan izlemenize olanak sağlar. Bu lüks VIP bilet ile, özel VIP giriş, karşılama içeceği ve ücretsiz yiyecek imkanlarına erişebilirsiniz.

Özel Masalar
Özel masa, Vestival boyunca sahne yanında yer alan lüks bir VIP platformudur. Özel masalar 6 kişiliktir. Bu paket, size KüçükÇiftlik Park’a VIP girişinden erişim imkanı sunar. İçki servis, ücretsiz yiyecek ikramı, kişisel garson hizmeti bu pakete dahildir. VIP platformu sahneden daha yüksek olacaktır ve ilk sıradan gösteriyi büyük bir alandan izlemenize olanak sağlar. Daha fazla bilgi için Bu e-posta adresi ile bize ulaşın: vip@vestival.eu

Biletler 3 Temmuz Çarşamba günü saat 11:00'de satışa açılacaktır.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış 14:00'dır.
- Organizatör firma etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik alanına profesyonel görüntü ve ses cihazı sokmak yasaktır.
- Etkinlik alanına yiyecek ve içecek sokma yasaktır.
- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT