W Istanbul Studıos’dan Yepyeni Bir Deneyim

W Istanbul Studıos’dan Yepyeni Bir Deneyim

Tarihler: 13 Ekim 2019 Pazar ~ 13 Ekim 2019 Pazar

Yer: W Istanbul Studios

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 13, 2019 ~ Eki 13, 2019

Tarihi Akaretler Sıraevler’de yer alan W Istanbul Studios, yoga eğitmeni Arzu Özev iş birliği ile Ekim ayında sağlıklı yaşam biçimini benimseyen tüm misafirlerini sevindirecek bir etkinliğe imza atıyor. 13 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan FUEL YOUR SOUL” etkinliği tüm katılımcıları şehrin temposundan uzaklaşmaya davet ediyor.

İstanbul’un en lüks otellerinden W Istanbul’un bünyesinde bulunan W Istanbul Studios, iş dünyası için sunduğu hizmetlerin yanı sıra birbirinden farklı organizasyonlarla da misafirlerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. W Istanbul Studios, yoga eğitmeni Arzu Özev iş birliği ile 13 Ekim Pazar günü “FUEL YOUR SOUL” etkinliğinde katılımcılara yenilenme ve arınmanın rahatlatıcı etkisini yaşatmayı planlıyor.

Etkinlik kapsamında fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlığı maksimuma çıkarmak için Arzu Özev, ilk olarak “Sri Sri Yoga”yı, ardından “Ofis Yoga”sını katılımcılara ile keyifli bir program ile sunacak. Yoga eğitimi sonrasında Arzu Özev’in yoga ve sağlıklı yasama dair interaktif sohbeti, Miss Food and Table standının faydalı, taze ve enerji dolu sağlıklı atıştırmalıkları misafirlerin enerji depolamasını sağlayacak.

Ayrıca, Lando Stüdyo'nun toksin ve kimyasaldan uzak, tamamen organik ve pamuk içeren parçalarını içeren kapsül koleksiyonu da etkinliğe özel fiyatlarla misafirlere sunulacak.

“FUEL YOUR SOUL” etkinliğine, arzuozev@gmail.com adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Arzu Özev Hakkında:
Arzu Ozev’in anlam arayışı çok erken yaşlarda  başladı. Geleneksel cevaplar onu tatmin etmiyordu. University of Massachusetts, Amherst'te psikoloji okuduğu yıllarda Sudarshan Kriya nefes tekniği ve yoga öğretisiyle tanıştı.

Daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam kapısını açan, dünya çapında 150 ülkede yaygın bu nefes tekniğinin ve derin yoga bilgisinin deneyimi ve etkisiyle Hindistan başta olmak üzere, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Almanya'da öz bilgisi, kişisel gelişim ve yoga konusunda eğitimler aldı. Sonraki zamanlarda ani bir karar ile ABD’deki hayatını terk etmeye karar verdi ve yoga öğrenmek için Hindistan’a gitti. Yaşam felsefesi haline gelen yoga eğitimlerini tamamladıktan sonra Türkiye’ye döndü ve 22 yaşında yoga eğitmenliği yapmaya başladı. 2006 yılında, Stres Yönetimi ve Sudarshan Kriya nefes tekniklerini öğrendi ve “Yaşama Sanatı Vakfı’ndan sertifika aldı. İç dünyamızdaki olumsuzluklarla başa çıkmayı öğrenirken, barışçıl bir dünyanın sadece bir hayal değil, bir gerçeklik olacağına inanan Arzu Özev, 2009 – 2015 yılları arasında Türkiye’de Uluslararası Yaşama Sanatı Vakfı’nı temsil etti.

Arzu Özev, her ay bodrum ve İstanbul  Fenerbahçe’deki stüdyosunda,  “Sri Sri Yoga Atölyesi” yapıyor. Kurumsal firma çalışanları için öğle arasında, ofis yogası gerçekleştiriyor. Ve “enerjik, sağlıklı ve odaklı hissetmek istiyorsak temiz yemek önemlidir.” diyerek, yılda 2 kere Mutlu Mutfak Atölyesi’nden sağlıklı, taze ve pratik lezzetler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT