XXF – Very Very French

Tarihler: 01 Kasım 2013 Cuma ~ 15 Kasım 2013 Cuma

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2013 ~ Kas 15, 2013

Yeni nesil Fransız sanatçıları biraraya getirerek güncel Fransız müziği örneklerini sunacak Festival "XXF – Very Very French", 1-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da başlıyor. Fransız Kültür Merkezi tarafından düzenlenen ve bu yıl ilki yapılacak festival kapsamında, farklı mekanlarda toplam 7 konser gerçekleşecek. XXF’in konser mekanları ise Babylon, Ghetto, Nublu İstanbul ve Salon İKSV.

1 - 15 Kasım 2013 tarihleri arasında güncel Fransız müziklerine adanan Festival “XXF - Very Very French”, yaratıcılıkları ve özgünlükleriyle ünleri çoktan Fransa dışına taşmış yeni nesil Fransız müzisyenlerini ağırlayacak. Fransız Kültür Merkezi’nin girişimiyle düzenlenen ve müzikal güncelliği ile kaçırılmaması gereken Festival XXF - Very Very French, Country’den Caz’a, Funk’tan Indie Rock’a farklı müzik türlerini müzikseverlerle buluşturacak.

İstanbullu müzikseverlerin gözde mekanlarından Babylon, Ghetto, Nublu İstanbul ve Salon IKSV’de gerçekleşecek konser ve performansların biletleri Biletix’te (Nublu İstanbul için kapıdan temin edilebilir)… Bu yıl ilki düzenlenen Festival XXF - Very Very French’in İstanbul’un önemli müzik etkinlikleri arasında yer alması bekleniyor.

Detaylı program www.veryveryfrench.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT