Yarıyıl Tatilinde Torium’dan Çocuklara Caıllou Sürprizi

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 10 Şubat 2013 Pazar

Yer: Torium

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Şub 10, 2013

Torium, yarıyıl tatilinde çocukları en çok sevdikleri çizgi film kahramanı Caillou ile buluştururken, sürpriz birçok etkinlik ile de yarıyıl tatilinin keyfini doyasıya yaşatıyor. Son dönemde çocukların ve gençlerin en sevdiği şarkıcılardan Gökçe de Torium’da sevenleriyle buluşuyor.

Dört mevsim kış sporlarının yapılmasına ve kar oyunlarının oynanmasına olanak sağlayan Türkiye’nin ilk ve tek snowparkı “Torium Snowpark” ise çocuklara ve ailelerine alternatif bir yarıyıl tatili sunuyor.

Bir alışveriş bir eğlence konseptiyle hizmet sunan Torium, yarıyıl tatili boyunca düzenleyeceği etkinlikler ve gösterilerle çocuklara keyifli bir tatil sunuyor.

Torium’da yarıyıl tatilinin ilk eğlencesi, çocukların çok sevdiği çizgi film kahramanı Caillou ile başlıyor. 25 – 26 – 27 Ocak 2013 tarihlerinde çocuklar, Torium 1.katta oluşturulacak özel alanda Caillou ile fotoğraf çektirip müzikal gösterisini seyredecek, birlikte drama oyunları oynayacak, boyama ve maske etkinlikleriyle yarışmalara katılabilecek. 3 gün boyunca sürecek yarışmalarda her gün belirlenecek 10 şanslı çocuk ise Caillou ile Snowpark’ta kayak ve kar keyfinin tadını çıkaracak.

Torium içerisindeki Türkiye’nin ilk ve tek kapalı kar eğlence merkezi “Torium Snowpark”, kar kalitesi ve atmosferi ile Uludağ ve Kartalkaya gibi önemli kayak merkezlerini aratmayan bir eğlence sunuyor. Snowpark’ta kar yarışmalarından kızakla kaymaya, kartopundan kardan adam yapmaya kadar birçok eğlenceli kış oyununu oynayabilecek çocuklar sömestr boyunca tatile doyacak. Ayrıca Snowpark’ta yarıyıl tatiline özel tüm kayak ve snowboard derslerinde tatil boyunca yüzde 10 indirim yapılacak.

Cinetech Torium Sinemaları da dinlenmeyi ve eğlenmeyi hakeden tüm öğrenciler için gösterimde olacak “Efsane Beşli” ve “Kahraman Maymun” filmleriyle tatil boyunca heyecanlı ve renkli dakikalara ev sahipliği yapacak.

Yarıyıl tatilinin ikinci haftasında ise çocukların çok sevdiği şarkıcı Gökçe Torium’da olacak. 2 Şubat 2013, Cumartesi günü saat 15:00’te Torium’da çocuklarla biraraya gelecek Gökçe, sevilen şarkılarını seslendirecek ve sevenlerine imza dağıtacak.

Eğlencenin adresi Torium Alışveriş Merkezi 16 gün sürecek yarıyıl tatili boyunca düzenlenecek etkinliklerle hem çocuklara hem de ailelerine unutamayacakları dakikalar yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT