Yeni Rakı ile Dünya Rakı Haftası

Tarihler: 03 Aralık 2011 Cumartesi ~ 10 Aralık 2011 Cumartesi

Yer: İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2011 ~ Ara 10, 2011

Dünya Rakı Haftası coşkusu başlıyor
Yeni Rakı ile Dünya Rakı Haftası 6. yaşını kutluyor

İlk olarak 2006 yılında rakı severlerin bir araya gelerek oluşturduğu ve bugün 32 binin üzerinde rakı severi bünyesinde bulunduran “BüyükKeyif” rakı portalı tarafından hayata geçirilen ve balığı bol, mevsimi soğuk, geceleri uzun ve harflerinden rakı yazılabilen yegane ay olan Aralık ayında kutlanan Dünya Rakı Haftası, Türkiye’nin lider rakı markası Yeni Rakı sponsorluğunda 6 yıldır yoluna hız kesmeden devam ediyor. Yerli ve yabancı herkese “bi dünya muhabbet, bi dünya eğlence” sunan Dünya Rakı Haftası, düzenlendiği illerde turizmi canlandırmayı, unutulmaya yüz tutmuş eski semtleri yerli ve yabancı turistlere tanıtmayı ve meyhane kültürünü anlatmayı amaçlıyor. Dünya Rakı Haftası 6. Yılının şerefine 3-10 Aralık tarihleri arasında yurtiçinde İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Bodrum ve Antalya olmak üzere toplam 6 ilden ve yurtdışında ise Almanya, Amerika, Avustralya, Azerbaycan, Çin ve Yunanistan olmak üzere toplam 6 ülkeden restorantların ev sahipliğinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Dünya Rakı Haftası’na katılabilmek için, “www.dunyarakihaftasi.com” adresinden, etkinliğin düzenlendiği restoranlara rezervasyon yapabilirsiniz.

Program:
İstanbul’da 3 Aralık Cumartesi günü Kumkapı’da başlayacak, 5 Aralık Pazartesi günü Galata Köprüsü ve Karaköy Rıhtım, 6 Aralık Salı Beşiktaş Balık Pazarı’nda, 8 Aralık Perşembe Nevizade, Çiçek Pasajı ve Balık Pazarı, 9 Aralık Cuma Kadıköy ile devam edecek olan Dünya Rakı Haftası etkinlikleri, 10 Aralık Cumartesi günü Samatya’da noktalanacak. Etkinliklerde fasıl ekiplerinden niyetçilere, oryantal performanslardan dilek ağaçlarına, karaoke yarışmalarından falcı ve karikatüristlere kadar pek çok eğlenceli aktiviteyi bulmak mümkün olacak. Hafta boyunca etkinliğin düzenlendiği restoranlar özel menüleriyle ve indirimli fiyatlarla kendi lezzetlerini katılımcılara sunacaklar. Rakı severler restoranların sunduğu çeşitli özel menü ve fiyatlara www.dunyarakihaftasi.com web sitesinden de ulaşabiliyor olacaklar.

Dünya Rakı Haftası Anadolu’da da 3 Aralık’ta Bursa Arap Şükrü ve Bodrum Eski ve Yeni Meyhaneler Sokağı’nda, 4 Aralık’ta Ankara Yıldız’da, 9 Aralık’ta Ankara Sakarya, Antalya Lara, Kaleiçi, Tophanealtı ve İzmir Güzelbahçe 1. Liman’da, son olarak da 10 Aralık günü İzmir Alsancak Kordon, Gazi Kadınlar Sokağı, Alsancak 1447. Sokak ve Alsancak 1444. Sokak’ta etkinliğin düzenlendiği restoranlardaki çeşitli aktivitelerle kutlanacak. Yurtdışında ise Almanya (Berlin, Stuttgart), Amerika (New York), Avustralya (Melbourne), Azerbaycan (Bakü), Çin (Şangay, Tianjin) ve Yunanistan (Selanik) Dünya Rakı Haftası coşkusunu yaşayacak ülkeler arasında yer alıyor.

Dünya Rakı Haftası’na katılabilmek ve mekanları hakkında detaylı bilgi için, “www.dunyarakihaftasi.com” adresine başvurabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT