Yeni Yıl Coşkusu ‘Zorlu Yılbaşı Festivali’nde Yaşanacak

Yeni Yıl Coşkusu ‘Zorlu Yılbaşı Festivali’nde Yaşanacak

Tarihler: 19 Aralık 2019 Perşembe ~ 31 Aralık 2019 Salı

Yer: Zorlu Center

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2019 ~ Ara 31, 2019

Zorlu Center, yeni yıl coşkusunu Aralık ayı boyunca birbirinden renkli etkinlikler, Yeni Yıl Köyü ve Nil Karaibrahimgil konseri ile Zorlu Yılbaşı Festivali’nde yaşatacak.

Zorlu Center, 30 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında Zorlu Yılbaşı Festivali düzenliyor. Çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımlarının yer aldığı Zorlu Yeni Yıl Köyü ile 7’den 70’e herkesi alışverişe, birbirinden renkli etkinlikler, eğlenceli fotoğraf alanları ve Nil Karaibrahimgil konseri herkesi yeni yıl coşkusunu yaşamaya davet ediyor.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle yeni yıl coşkusunu tüm İstanbul’a yaşatan Zorlu Yeni Yıl Köyü, 30 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında bu yıl altıncı kez Zorlu’da kuruluyor. Zorlu Yılbaşı Festivali kapsamında kurulan, Türkiye’nin ilk yeni yıl köyü Zorlu Yeni Yıl Köyü’deki 30’dan fazla alışveriş kulübesindeki çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımları, herkese ve her zevke uygun binlerce hediye alternatifi sunuyor.

Zorlu Yılbaşı Festivali kapsamında 19 Aralık Perşembe 19:00’da gerçekleşecek Nil Karaibrahimgil konseri, Zorlu Center Meydan Katı Park Alanı’nda gerçekleşecek ve herkesin ücretsiz katılımına açık olacak. Kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarıyla ilham veren isimlerden Nil Karaibrahimgil, enerjik sahne performansı ile en sevilen şarkılarını bu kez Zorlu Center misafirleri için seslendirecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT