#sosocial hosted by Güray Gürsel

Tarihler: 16 Kasım 2016 Çarşamba ~ 16 Kasım 2016 Çarşamba 16 Kasım 2016 20:00

Yer: Dam

Ücret: - Tam 34.00 TL Öğrenci 24.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 16, 2016 ~ Kas 16, 2016
Sosyal medyanın büyülü dünyasını Fil'm Hafızası ile keşfetmeye hazır mısın?

"Fil’m Hafızası sinemaseverlerin birlikte sosyalleştiği, yeni deneyimler yaşayabildiği ortamlar yaratmaya ve sinemanın diğer sanat dallarıyla ilişkisini güçlendirerek, sinefilleri özel gecelerle buluşturmaya devam ediyor.

Her ay farklı ve ilgi çekici bir tema üzerine kısa filmler, ünlü bir konuğun ev sahipliği ve eğlenceli yarışmalarla renklenen ‘Tematik Gece’ etkinliğinin bu ayki teması: “Sosyal Medya”. Bir sosyal medya fenomeni Güray Gürsel, nam-ı diğer burusvilis’in ev sahipliğinde düzenlenecek etkinlik için 16 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00'da Asmalımescit Dam’dayız.

Bu en ‘’sosyal‘’ gecede uluslararası festivallerde büyük ilgi uyandırmış ‘’Sosyal Medya‘’ temalı 9 kısa film gösterilirken, etkinliğin söyleşi kısmında Güray Gürsel katılımcıların sorularını yanıtlayarak geceye renk katacak.

Karanlık Kutu ve 40 Haramiler fotoğrafçılarından Benek Özmez’in en özel anları kamerasıyla ölümsüzleştireceği gecenin klasikleşen yarışmalarından Soundtrack Quiz de sinefillerin hafızalarını yoklayacak."

**Filmler Türkçe ve İngilizce altyazılıdır.

Kısa Film Seçkisi

Modern Zamanlar (2012)
Aykut Alp Ersoy / Türkiye / 8’
Teknoloji ile beraber değişen hayat algısı ve insanın bu karmaşa içerisinde sosyal olma arayışı. Hüzünlü ve bir o kadar da düşündürücü bir hikâye.

What’s On Your Mind? (2012)
Shaun Higton / A.B.D. / 3’
Facebook bazen iç karartıcı olabiliyor çünkü bizim dışımızdaki herkes mükemmel bir yaşam sürüyor. Peki, gerçekten öyle mi?

Lost Memories (2012)
François Ferracci / Fransa / 3’
Elektromanyetik bir kasırga dijital dünyanın tüm verilerini silse geriye bizden ne kalırdı? Fütürist bir film olan Lost Memories, gitgide ne kadar dijitalleştiğimiz konusunda çarpıcı bir kısa.

Noah (2013)
Patrick Cederberg, Walter Woodman / Kanada / 18’
İlk gösterimini 2013 Toronto Uluslarası Film Festivali’nde gerçekleştiren Noah, dijital dünyayla birlikte düşen dikkat sürelerimizi ve gerçek ilişkiler kuramamamızı genç bir delikanlı üzerinden anlatıyor.

97% (2013)
Ben Brand / Hollanda / 9’ 
Telefonundaki uygulamadan, kendisine çok uygun bir eşin yakınlarında olduğunu gören adam, telefon ekranına sabitlenmiş hâlde bu kişiyi bulmaya çalışır. 97%, elimizdeki cihazlara, uygulamalara, ekranlarda gördüklerimize kendimizi çok kaptırıp gerçek dünyayı ne kadar kaçırdığımızı hissetirir.

Unspeak: Episode 4. Anti-Social Media (2013)
Benoit Detalle & Marija Jacimovic/ A.B.D. / 7’
İnteraktif bir belgesel özelliği taşıyan Unspeak, gerçek niyetlerini saklamaya yeltenen hackerların ve büyük medya şirketlerinin, cesur yeni dünyayı yaratmak uğruna neler yaptığını gözler önüne seriyor.

Endings, Inc. (2015)
Emmanuelle Pickett / A.B.D. / 17’
Yakın gelecekte gerçekleşmesi pek muhtemel hikâyede, Endings siz öldükten sonra geride kalan dijital mirasınızı güvenli bir şekilde yönetme hizmeti veren bir firmadır. Peki ya bu bilgiler bir başkasının eline geçerse?

Alone (2016)
Phinehas Hodges / A.B.D. / 7’
Alone, gözler üzerimizde değilken kim olduğumuza dair deneysel bir yolculuk… Deneyimlediğimiz özgürlük ve hissettiğimiz yalnızlık 

A Social Life (2016)
Kerith Lemon / A.B.D. / 8’
Meredith iyi bir kariyere sahip, iş dışındaki aktivitelere de zaman ayırabilen ve bunu sosyal medya aracılığıyla başkalarıyla paylaşan genç bir kadındır. Herkesin hayal ettiği hayatı yaşayan Meredith gerçekten de sosyal medyada paylaştığı hayatı mı yaşamaktadır?

- 18 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 18 yaş ve üzeri bilete tabidir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.   - Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT