11. Uluslararası Gezici Filmmor Kadın Filmlerı Festivali 3.nci Gün

Tarihler: 18 Mart 2013 Pazartesi ~ 18 Mart 2013 Pazartesi

Yer: Fransız Kültür Merkezi ve Goethe-İnstitut

Ücret: Tam: 5 TL İndirimli: 3 TL

Nereden Alınır: www.ticketturk.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2013 ~ Mar 18, 2013

Umudu ve gücünü kadınlardan alan, kadınlar tarafından kadınlar için yapılan, bu yıl hırpalanan-susturulan-görmezden gelinen tüm kadınlara ithaf edilen festival, on dokuz ülkeden kadınlar ve filmlerini ağırlayacak.

Festival, tema bölümleri, toplu gösterimler, açılış, kapanış etkinlikleri, 5. Altın Bamya Ödülleri, söyleşiler ve atölyelerle, 15-23 Mart’ta İstanbul’da, 30-31 Mart’ta İzmir, 6-7 Nisan’da Sinop, 13-14 Nisan’da Bitlis’te sizlerle olacak!

Fransız Kültür Merkezi

Barracuda Pazartesi, 18.03.2013, 12:30
Yalnız bir adam birden bastıran yağmur yüzünden bir binaya girmek zorunda kalır. Şemsiyesini kendine rehber edinen bu adam acaba binanın koridorlarında kimlerle tanışacaktır? Misafirperverlikle karşılanacak mıdır?

Ötesi Pazartesi, 18.03.2013, 15:00
Leena yeni yıl arifesinde çocukken yaşadığı mahallede bulunan hastaneden bir telefon alır. Söylenene göre annesi ölmek üzeredir. Bu telefon Leena’yı uzun yıllar sonra ilk defa annesiyle yüzleşmek üzere bir yolculuğa çıkaracaktır. Hayatı boyunca çocukluğunda yaşadıklarını unutmaya çalışan Leena, şimdi devam edebilmek için çocukluğuyla yeniden yüzleşmelidir.

Film, 34 yaşında bir kadının zorlu çocukluğu ve hayata devam etme arzusu üzerine, mizahla işlenmiş bir öykü anlatıyor.

Erkekler Pazartesi, 18.03.2013, 19:00
Kendisi de çapkın olan adam, evli olduğu kadın bir aşk ilişkisi yaşadığını itiraf edince evden ayrılmaya karar verir. Adamın kalacak bir yer arayışı, kadının sevgilisinin evinde son bulur. Sevgiliye işi konusunda yardımcı olmaya başlar. Tuhaf tesadüfler ve dostluğun sınırları üzerine bir hikaye

Goethe Enstitüsü

Sırtlarındakı Hayat Pazartesi, 18.03.2013, 19:00
Kaçkar dağlarının büyüleyici zirvelerinde, durmak bilmeyen yağmurlara, sislere ve vahşi dağlara kafa tutan kadınların mücadelesi...

Önce, 2000 metre yükseklikteki Komati yaylasına, sonra da 3500 metre yükseklikteki Büyük Kaçkar yaylasına göçün ardından Sonbahar yağmurlarıyla aynı yoldan hüzünlü dönüş: “Sırtlarındaki Hayat”, bu zorlu yürüyüşü ve yayla hayatını sırtlarındaki yükleriyle yüzyıllardırsürdüren kadınlara ve onların hayatlarına bakıyor.

Kadın Berberi Pazartesi, 18.03.2013, 20:30
Büyük bir alışveriş mağazasında yer alan kuaför salonunun sahibi, “Biz güzellik satıyoruz tatlım, ne yazık ki sen güzel değilsin”, der Kathi’ye. Bu, yıllardır kendi kuaför salonunu açmayı hayal eden Kathi’nin bir kuaför salonunda çalışmak için fazla kilolu olduğu anlamınagelmektedir. Ama Kathi kimsenin hayalleriyle arasına girmesine izin vermeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT