3. kısadan hisse Kısa Film Günleri

Tarihler: 20 Şubat 2009 Cuma ~ 22 Şubat 2009 Pazar 20-22 Şubat 2009

Yer: Bahçelievler - Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi

Nereden Alınır: www.kisadanhisse.com

Adres: Bahçelievler Bahçelievler İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2009 ~ Şub 22, 2009
BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ
“3. kısadan hisse KISA FİLM GÜNLERİ”
20-22 Şubat 2009

Bahçelievler - Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi

Bahçelievler Belediyesi’nin bu yıl 3. kez düzenlediği “Kısadan Hisse” Kısa Film Günleri yine dopdolu; birbirinden ilginç ve farklı filmlerin bir araya getirilip sizlere sunulduğu festival bu yıl da benzersiz bir yelpaze sunuyor.

20-22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek olan festival; sadece kısa film gösterimleri değil, söyleşi, panel ve atölye çalışmaları açısından da oldukça zengin. Festivale bu yıl 128 film başvurdu; başvuran eserlerin 52’si beyaz perdede yer bulacak.

Kısadan Hisse`de bu yıl yine programlar içeriği ve konukları açısından özenle hazırlandı. Katılımcıları 21 Şubat Cumartesi günü saat:19.00`da Türkiye’de Kısa Film’in artıları ve eksileri üzerine, sinema yazarı ve yönetmen Ali Murat Güven`in söyleşisi bekliyor. Aynı gün saat: 20.30`da Ülke Tv kanalında yayına başladığı günden bu yana kendine özgü bir izleyici kitlesi oluşturan “Meksika Sınırı” programının üçlüsü; Selahattin Yusuf, Tarık Tufan ve İsmail Kılıçarslan bu kez Beynelminel filminin usta yönetmeni Sırrı Süreyya Önder ile izleyici karşısına çıkacak. 22 Şubat Pazar günü saat:14.00`da ise İsmail Kılıçarslan, Selçuk Aydemir ve Bünyamin Bayansal “Yapım Atölyesi” başlıklı bir atölye çalışması gerçekleştirecek. Ayrıca bu yıl Festival boyunca “Dünya Sinemasının Unutulmaz Filmlerinden Sahneler” konulu bir sergi izleyiciye sunulacak.

Türk Sineması’na destek sağlamak, yaratıcı isimlerin ülkemiz sinema sektörüne tanıtılması ve özellikle gençlerin sanatsal duyarlılıklarının geliştirilmesini amaçlayan festival; konuk, izleyici ve eser sahipleri arasında etkileşimin sağlandığı bir platform oluşturulması hedeflenmektedir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT