500 Days of Summer

Tarihler: 28 Temmuz 2019 Pazar ~ 28 Temmuz 2019 Pazar 28 Temmuz 2019 21:15

Yer: Park Feriye

Ücret: - 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 28, 2019 ~ Tem 28, 2019
Yönetmenliğini Marc Webb'in üstlendiği 500 Days of Summer filmi, Park Feriye'de sizlerle...

"500 Days of Summer, yönetmenliğini Marc Webb'in üstlendiği, senaryosunu Scott Neustadter ile Michael H. Weber'in yazdığı ve baş rollerinde Joseph Gordon-Levitt ile Zooey Deschanel'in yer aldığı romantik komedi-dram türündeki 2009 çıkışlı film bağımsız bir proje olarak ilk gösterimini Sundance Film Festivali'nde yapmıştır. 

Aşkın gerçek olduğuna inanmayan bir kadın ve ona aşık olan bir adamın hikayesini anlatıyor. Tom Hansen, hayatından tamamen çıktığına emin olduğu zaman Summer Finn ile tanıştığı ilk günü hatırlar. Tom, kıza ilk gördüğü anda aşık olur. Hayatının geri kalan kısmını bu kızla birlikte geçirmesi gerektiğini biliyordur. Summer ise, ne aşka ne ilişkilere inanmamaktadır. Buna rağmen aralarında arkadaşlıktan öte farklı bir ilişki başlar. Birlikte geçirecekleri günler sıradışı, eğlenceli ve komik bir hikayeye tanıklık edecektir. 

Film aynı zamanda Scott Neustadter ve Michael H. Weber’in 2009 Satellite Ödülleri'nde En iyi Orijinal Senaryo ve Bağımsız Ruh Ödülleri’nde En İyi Senaryo ödüllerini almasıyla birlikte birçok ödül ve adaylık elde etti. Film, 67. Altın Küre Ödülleri’nde En İyi Müzikal veya Komedi Filmi, Joseph Gordon-Levitt’in ise Müzikal veya Komedi filminde En iyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilmesi başta olmak üzere birçok ödüle aday oldu."

Yönetmen: Marc Webb
Senaryo: Scott Neustadter, Michael H. Weber
Oyuncular: Joseph Gordon-Levitt, Zooey Deschanel, Chloë Grace Moretz
Müzik: Mychael Danna, Rob Simonsen
Yapım Yılı: 2009
Süresi: 1 Saat 36 Dakika

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır - Film 100 dakika sürecektir.-10 dakika film arası olacaktır.- Açıkhava sineması öncesi bilet ibrazı ile Lokanta Feriye’deki akşam yemeklerinizde %20 indirim geçerli olacaktır.  İndirimden yararlanmak için  mutlaka size yardımcı olacak servisteki görevliye biletinizi gösteriniz.- Lokanta Feriye’de %20 indirim, bilet alınan film gününde aksam yemeği için geçerlidir.  

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT