555

555

Tarihler: 26 Aralık 2019 Perşembe ~ 26 Aralık 2019 Perşembe 19:00

Yer: Pera Müzesi

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2019 ~ Ara 26, 2019

Yönetmen: Andrew DeYoung
Oyuncular: 
Kate Berlant, John Early, Jane Adams, Marquise C. Brown ABD, 2017, 5 bölüm, 60', HDD, renkli 
İngilizce; Türkçe altyazılı

Kate Berlant, John Early ve Andrew DeYoung’ın zihninden çıkan 555, beş kısa filmden oluşan, antoloji tarzı bir mini dizi ve Hollywood’un katı, esprili ve gerçeküstü bir versiyonunda geçiyor. Bu kısa, sinematik masallar, en önemli şeyin statü olduğu, rekabetin kıyasıya yaşandığı Tinsel kentinde geçiyor. Arka planda büyük hayaller, ön planda ise dişle tırnakla bu hayallere doğru ilerlerken yaşanan aşağılanmalar. Her bir bölüm, iki karakter arasındaki, hırsın empatiye baskın geldiği sorunlu bir ilişkiye odaklanıyor. Birbirinden renkli karakterler arasında, genç bir Mama Rose tiplemesi ve onun dilsiz çocuğu, iki şehvetli ama cahil oyunculuk öğrencisi, bir trajedi sonucu sanatçıya dönüşen bir menajer ve onun grotesk çöküşüne tanıklık etmek zorunda kalan partneri yer alıyor. Her bir bölüm Hollywood cehenneminin farklı bir köşesinde azap çeken karakterleri ele alıyor. Açgözlülük, egoizm, cehalet ve tutkuları onları yiyip bitirecek mi? Yoksa o nadir şefkat anlarına tutunarak karanlık kaderlerinden kaçmayı başaracaklar mı?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT