Açık Hava Film Gösterimi: Eldorado

Tarihler: 09 Eylül 2021 Perşembe ~ 09 Eylül 2021 Perşembe 09 Eylül 2021 20:00

Yer: Ankara CerModern

Ücret: Genel Giriş - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2021 ~ Eyl 9, 2021
Açık Hava Film Gösterimleri kapsamında ''ELDORADO'' 9 Eylül akşamı Cermodern Açık-Hava sahnesinde sizlerle.

Filmin gösterimi Ankara’daki İsviçre Büyükelçiliği tarafından desteklenmektedir.

Markus Imhoof’un yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği “Eldorado” filmi, 2018 yılında prömiyerini gösterimini 68. Berlin Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirdi.[1] Eldorado, 24 Şubat 2019 tarihinde düzenlenen 91. Akademi Ödülleri'nin Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü kategorisinde yarışmak üzere İsviçre'nin aday adayı olmuştur.[2] Markus Imhoof, II.Dünya Savaşı sırasında Giovanna isimli İtalyan bir mülteci çocuk ile karşılaşmasından ilham alarak kurgulamış olduğu bu filminde bugün Akdeniz'de, Lübnan'da, İtalya'da, Almanya'da ve İsviçre'de mültecilere ve göçmenlere nasıl muamele edildiğini anlatıyor.

- Covid 19 tedbirleri kapsamında etkinliğe katılacak katılımcıların aşı kartlarını ya da 48 saat içinde yaptırılan negatif PCR test sonuçlarını ibraz etmeleri gerekmektedir. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir.- Yayınlanmış kurallar gereği Açık Hava sahnesinde yan yana sandalye aralıkları en az 60 cm, arka arkaya en az 1 mt. olmak üzere yerleştirme yapılacaktır.- Film süresince maske takmak zorunludur.- 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Şiddet ve olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.- Film Almanca dilinde, Türkçe altyazılıdır.- Seyircilerin film başlamadan 10 dk önce yerlerini almaları gerekmektedir.- Hafta sonu sokağa çıkma yasağı durumunda gösterim bir sonraki hafta Perşembe günü gösterilecektir.- Gösterim alanında sigara içmek yasaktır. - Tuvalet kullanım sayıları aynı anda 5 kişi ile sınırlıdır.- Etkinlik alanına yiyecek-içecek getirilmemesi rica olunur. - Gösterim açık havada gerçekleşeceği için izleyicilerin hava koşullarına göre giyinmeleri tavsiye edilir.- CerModern, hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Rezervasyon alınmamaktadır. (CerModern üyelerine özel rezervasyon alınmaktadır. Üyelerimizin etkinlikten 5 saat öncesine kadar rezervasyonlarını bildirmeleri gerekmektedir)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT