Açık Hava Film : Motivasyon Sıfır

Tarihler: 23 Ağustos 2021 Pazartesi ~ 23 Ağustos 2021 Pazartesi 23 Ağustos 2021 20:00

Yer: Ankara CerModern

Ücret: Genel Giriş - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 23, 2021 ~ Ağu 23, 2021
Açık Hava Film Gösterimleri kapsamında ''Motivasyon Sıfır - Zero Motivation'' 22 Ağustos akşamı Cermodern Açık-Hava sahnesinde sizlerle.

Şehirden uzak bir çölde zorunlu askerlik hizmetinin bitmesi için gün sayan kadın askerlerin öyküsünü anlatan "Motivasyon Sıfır", dünyadan izole bir köşede, bütün sırlarını birbirleriyle paylaşan ve tek amacı sivil hayata bir an önce geri dönmek olan Zohar ve Daffi'nin hikayeleri üzerinden kültürel farklılıkları, kadınlık hallerini ve dostluğu komedinin ve dramın muhteşem bir harmanıyla sunuyor.

Katıldığı tüm festivallerden ödülle dönen film, ondan fazla uluslararası ödül almasının yanı sıra şimdiden modern İsrail sinemasının kült filmleri arasında sayılıyor.

- Yayınlanmış kurallar gereği Açık Hava sahnesinde yan yana sandalye aralıkları en az 60 cm, arka arkaya en az 1 mt. olmak üzere yerleştirme yapılacaktır.- Film süresince maske takmak zorunludur.- 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir. Şiddet ve olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.- Film İbranice dilinde, Türkçe&İngilizce altyazılıdır.- Kontenjan sınırlıdır.- Seyircilerin film başlamadan 10 dk önce yerlerini almaları gerekmektedir.- Hafta sonu sokağa çıkma yasağı durumunda gösterim bir sonraki hafta Perşembe günü gösterilecektir.- Gösterim alanında sigara içmek yasaktır. - Tuvalet kullanım sayıları aynı anda 5 kişi ile sınırlıdır.- Etkinlik alanına yiyecek-içecek getirilmemesi rica olunur. - Gösterim açık havada gerçekleşeceği için izleyicilerin hava koşullarına göre giyinmeleri tavsiye edilir.- CerModern, hava koşullarına ve gündeme ait olumsuz bir durumda etkinlik erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Rezervasyon alınmamaktadır. (CerModern üyelerine özel rezervasyon alınmaktadır. Üyelerimizin etkinlikten 5 saat öncesine kadar rezervasyonlarını bildirmeleri gerekmektedir)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT