Açıkhava`da Animasyon Keyfi

Tarihler: 20 Temmuz 2011 Çarşamba ~ 20 Temmuz 2011 Çarşamba 21:00

Yer: Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü

Nereden Alınır: www.canlandiranlar.com

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No:2/13 34060 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 20, 2011 ~ Tem 20, 2011

Canlandıranlar Yetenek Kampı filmleri ve İstanbul Animasyon Festivali`nin en iyiler seçkisi 20 Temmuz Çarşamba akşamı 21:00`da Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul Kampüsü`nde gösterilecek.

Animasyon eğitimini ve üretimini kapsayan bir proje olan Canlandıranlar Yetenek Kampı`na katılan yönetmenlerin tamamladığı İstanbul konulu 5 filminin gösteriminin yanı sıra geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen 6. İstanbul Animasyon Festivali`nin en iyileri seçkisi yer alacak. Aralarında Oscar da dahil olmak üzere bir çok festivalden ödülle dönmüş filmler animasyon hayranlarıyla buluşacak. Birbirinden güzel filmlerin gösterimi, santralistanbul`un çimlerinde sıcak bir yaz akşamını serin bir şekilde geçirmek isteyen herkese açık ve ücretsizdir. Bilgi Üniversitesi`nin servisleri Taksim`den kampüse ulaşımı sağlayacaktır.

Organizasyon Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi, Canlandıranlar Yetenek Kampı ve İstanbul Animasyon Festivali iş birliğiyle gerçekleştirilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT