Bal

Tarihler: 20 Şubat 2014 Perşembe ~ 20 Şubat 2014 Perşembe 22:00

Yer: Cinemaximum İstinyePark

Ücret: 1. Kategori - Tam: 17,00 TL Öğrenci: 17,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstinyepark Avm Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 345 62 45

Faks: 0212 345 62 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2014 ~ Şub 20, 2014

!f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali, 13 Şubat - 23 Şubat tarihleri arasında filmseverler ile buluşuyor.

Maximum Film Paketi ile %50 indirim:
İş Bankası Maximum Kart sahipleri Maximum Film Paketi seçeneği ile %50 indirim ayrıcalığından faydalanabilirler. %50 indirim ayrıcalığından yararlanmak için ödeme sayfasında Maximum Film Paketi’nin seçilmesi gerekmektedir. Maximum Film Paketi en az 4 en fazla 20 bilete kadar geçerlidir. Her kullanıcı 1 adet Maximum Film Paketi ve 1 adet Maximum Müzik Paketi satın alabilir.

Ön satışlarda İş Bankası Maximum Kart ile bilet alımlarında %20 indirim:
Sadece ön satış döneminde geçerli olmak üzere, üç adet ve daha az sayıda ya da  Maximum Film Paketi hakkını tamamlamış izleyiciler İş Bankası Maximum Kartları ile bilet alımlarında %20 indirimden faydalanabilirler.

Yönetmen: Valeria Golino
Oyuncular: Jasmine Trinca, Carlo Cecchi, Libero De Rienzo, Vinicio Marchioni, Iaia Forte, Roberto De Francesco, Barbara Ronchi
Yapım: İtalya, Fransa 2013, Renkli, DCP, 96’ İtalyanca
İki insanı yan yana getirebilecek hikâyelerin sonsuzluğu içinde Bal, yumuşak olduğu kadar sarsıcı bir yerde duruyor. Irene’nin yürek burkan bir işi var: sancılı günlerine son vermek isteyen ölümcül hastaların acısız ve çabukça ölmelerine yardım ediyor. Son nefeslerin verildiği yatakların başında tedirgin bir melek gibi görünüyor, yine de kendinden emin; onurlu bir şey yapıyor çünkü, özlenen bir sona aracı oluyor. Yaşlı, huysuz ve bir o kadar da karizmatik bir mimarla tanıştığındaysa her şey allak bullak oluyor. Aynen diğerleri gibi, ölmek istediği için çalıyor Irene’nin kapısını Carlo. Fakat Irene’den ilaçları aldıktan sonra hasta değil, fazlasıyla mutsuz ve bıkkın olduğunu öğreniyoruz. Bu kez birinin intiharına aracı olmanın kıyısında duran Irene, onu vazgeçirmek için Carlo’nun peşinde koşarken, hayatla ölüm arasındaki çizgi bulanıklaşıyor. Bu kadar zor bir hikâyeyi kolaya kaçmadan, hüzne boğmadan anlatabiliyor Bal. İnsanlar arasındaki mesafelerin kırılganlığından, hayata dair sapasağlam bir dayanak noktası yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT