Bazıları Sıcak Sever (Some Like It Hot)

Bazıları Sıcak Sever (Some Like It Hot)

Tarihler: 06 Temmuz 2022 Çarşamba ~ 06 Temmuz 2022 Çarşamba 21:00

Yer: Kalamış Atatürk Parkı

Ücret: Yeni Doğan Paketi 100.00 TL Sokak Hayvanlarına Yardım Paketi 50.00 TL Genel Satış 10.00 TL

Nereden Alınır: https://www.mobilet.com/

Adres: Fenerbahçe, Münir Nurettin Selçuk Cd. Kadıköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 6, 2022 ~ Tem 6, 2022

Yönetmen: Billy Wilder
Senaryo: Billy Wilder, I.A.L Diamond
Oyuncular: Marilyn Monroe, Tony Curtis, Jack Lemmon
ABD / 1959 / İngilizce / 121 dk. / Siyah Beyaz / Türkçe Altyazılı

Klasik Amerikan sinemasının en önemli temsilcilerinden Billy Wilder, seyirciyi ve eleştirmenleri eşit oranda memnun etmeyi başaran az sayıda yönetmenden biriydi. Her karşılaşmamızda bizi alıp kendi dünyasına çekiveren, defalarca izlesek de bıkmadığımız birçok filmde imzası olan yönetmenin en iyi filmlerinden Bazıları Sıcak Sever, mükemmel hikâye örgüsü, hayranlık uyandırıcı bir zekâ ve ironi duygusunun eseri olan senaryosu, unutulmaz diyalogları, kalıplaşmış cinsiyet rollerini sorgularken çekildiği dönemin sansür yasalarına nanik yapma cesaretini gösteren ilerici yaklaşımı, birbirimizi ve kendimizi olduğumuz gibi kabul etmeyi öneren insancıl mesajı ve her ânında kendini hissettiren müthiş mizah duygusuyla Hollywood komedilerinin standartlarını değiştiren bir başyapıt, tüm zamanların en sevilen filmlerinden biridir.

Filmde, Tony Curtis ve Jack Lemmon bir mafya hesaplaşmasına şahit olunca çareyi kadın kılığına girip tamamı kadınlardan oluşan bir müzik grubuyla beraber Miami’ye kaçmakta bulan Chicago’lu iki müzisyeni canlandırır. Grubun solisti Sugar Cane rolündeyse, beyazperdedeki en göz alıcı performanslarından birinde Marilyn Monroe’yu izleriz. Sugar Cane’in dayanılmaz cazibesine kapılan Joe ve Jerry, yalanlarına yenilerini ekleyerek yola devam edecekleri nefes kesici bir maceraya sürüklenir. Bu arada Joe, Sugar Cane’i baştan çıkarabilmek için bir milyoner kimliğine bürünürken kadın kılığındaki Jerry de kendini bir iş adamıyla nişan aşamasında bulur.

Billy Wilder’ın I.A.L. Diamond ile beraber 1935 yapımı Fransız filmi Fanfare d'amour’dan uyarladığı zekice senaryosu ve birlikte harikalar yaratan olağanüstü oyuncu kadrosuyla Bazıları Sıcak Sever, bugün hâlâ çılgınca komik ve şaşırtıcı derecede taze bir film, eskimeyen bir klasik.

7163 sayılı Kanun'un 7. maddesi gereğince sınıflandırılmamış filmler 18+ kabul edildiğinden film gösterimlerine, programda aksi belirtilmedikçe 18 yaş altı sinemaseverlerimiz katılamaz.

Etkinlik Kuralları

-Festivalin kapı açılış saati 20:30’dur.
-Etkinlik için satılan biletlerde iade ve değişiklik yapılamamaktadır.
-Etkinlik süresince tüm Katılımcıların biletlerini yanlarında bulundurması gerekmektedir. Etkinlik alanına giriş yapan Katılımcıların alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekecektir.
-Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar ebeveynleri eşliğinde festivale giriş yapabilirler. 6 yaş ve üzeri kişiler bilete tabidir.
-Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.
-Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Etkinlik alanına almama hakkına sahiptir.
-Organizasyon sahibi Etkinlik bilet bedelini iade etmek koşuluyla uygun görmedikleri kişiyi Etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
-Yiyecek, içecek ve tütün ürünleri etkinlik alanında belirlenen yerler dışında tüketilmesi yasaktır.
-Etkinlik alanına evcil hayvan kabul edilememektedir.
-Etkinlik alanı içinde özel eşyalarınızı yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir. Tüm özel eşyalarının sorumluluğu katılımcıya aittir.
-Etkinlik’e katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı organizatöre ait olup Katılımcı Etkinlik’e katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.
-Organizatörün programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT