Bir Yudum Sevgi

Tarihler: 26 Eylül 2013 Perşembe ~ 26 Eylül 2013 Perşembe

Yer: Salt Beyoğlu

Adres: İstiklal Cad. No:136 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 377 42 00

Web: http://http://www.saltonline.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2013 ~ Eyl 26, 2013

SALT Beyoğlu, SALT Galata ve SALT Ulus, her ayın son Perşembe’si saat 22.00’ye kadar açık. Uzun Perşembe’lerde ücretsiz sergi ve bina turları düzenleniyor; SALT Galata’daki kafe ile hem SALT Beyoğlu hem SALT Galata’daki kitapçıda özel indirimler sunuluyor.

Bu ayın Uzun Perşembe’sinde, sanatçı Gülsün Karamustafa’nın SALT Beyoğlu’ndaki sergisi Vadedilmiş Bir Sergi kapsamında saat 19.00’da (Türkçe ve İngilizce) sergi turu düzenlenecek. Saat 20.00’de Açık Sinema’da, yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın, sanat yönetmenliğini ise Karamustafa’nın yaptığı Bir Yudum Sevgi filmi gösterilecek. 1984 yapımı film, evlilik hayatında mutsuz olan olan dört çocuklu bir kadın ile ona fabrikada iş ayarlayan adam arasındaki aşk ilişkisini konu alıyor.

SALT Galata’da yer alan Biri, Hiçbiri, Binlercesi sergisinin rehberli turları saat 19.00’da (Türkçe ve İngilizce) başlayacak. Elio Montanari’nin sergisi, sanatçıların üretim süreçlerindeki konsantrasyon ve tutkuya ışık tutan, tarihsel öneme sahip sergilerin kurulumlarını belgeleyen fotoğraf dizilerini bir araya getiriyor.

SALT Ulus’taki Modern Denemeler 5: Aşı sergisinin saat 19.00 (İngilizce) ve 20.00’deki (Türkçe) turlarını, projenin araştırmacısı Aslıhan Demirtaş verecek. Sergi, Türkiye’deki baraj göllerinin coğrafi, kültürel ve toplumsal etkilerini irdeliyor.

Uzun Perşembe’lerde ayrıca, SALT Galata’daki kafe ile hem SALT Beyoğlu hem SALT Galata’daki kitapçıda özel indirimler sunuluyor. Yine SALT Galata’da yer alan ve geniş kapsamlı bir kütüphane ile arşivi içeren SALT Araştırma’nın yanı sıra, geç Osmanlı ve erken Cumhuriyet dönemlerinin az bilinen dünyasını yansıtan Osmanlı Bankası Müzesi de saat 22.00’ye kadar açık.

Bir Yudum Sevgi
Atıf Yılmaz (1984)
87 dakika
Türkçe; altyazısız

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT