Bir Zamanlar... Hollywood’da

Tarihler: 21 Ağustos 2019 Çarşamba ~ 21 Ağustos 2019 Çarşamba 21 Ağustos 2019 21:30

Yer: Kadıköy Sineması Salon 1

Ücret: 1. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 21, 2019 ~ Ağu 21, 2019
Quentin Tarantino’dan “Bir Zamanlar… Hollywood’da” İKSV Galaları’nda!

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından DHL sponsorluğunda gerçekleştirilen İKSV Galaları’nda Quentin Tarantino’nun son filmi “Once Upon A Time… In Hollywood / Bir Zamanlar… Hollywood’da”, vizyona çıkışından önce, 21 Ağustos’ta Kadıköy Sineması’nda gösterilecek.

Cannes’da Altın Palmiye için yarışan “Bir Zamanlar… Hollywood’da” Quentin Tarantino’nun merakla ve heyecanla beklenen dokuzuncu filmi. Başta Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt olmak üzere birçok Hollywood yıldızını bir araya getiren film, Tarantino filmlerinin alametifarikalarını da yeniden beyazperdeye getiriyor.

“Bir Zamanlar… Hollywood’da” 1969 yazında Los Angeles'ta geçiyor. Filmin başkarakterleri, TV dizileriyle şöhreti yakalayıp sinemaya geçmenin yollarını arayan oyuncu Rick Dalton ile dönüşümü şimdiden yakalamış dublörü, şoförü ve en iyi arkadaşı Cliff Booth. Leonardo DiCaprio ile Brad Pitt’in ilk kez birlikte rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda Sharon Tate rolündeki Margot Robbie’den Al Pacino’ya birçok yıldız yer alıyor.

“Bir Zamanlar… Hollywood’da”, Türkiye’de 23 Ağustos’ta gösterime girecek, İKSV Galaları kapsamındaysa 21 Ağustos’ta Kadıköy Sineması’nda izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen: Quentin Tarantino
Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern, Al Pacino

Anlatan: Kurt Russell

161 dakika 
İngilizce; Türkçe altyazılı

- Bu film 18 yaşından küçükler için uygun değildir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT