Biseksüel

Tarihler: 11 Aralık 2019 Çarşamba ~ 11 Aralık 2019 Çarşamba 13 Aralık Saat 19:00 ve 28 Aralık Saat 16:00

Yer: Pera Müzesi

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2019 ~ Ara 11, 2019

Yönetmen: Desiree
Akhavan Oyuncular: 
Desiree Akhavan, Maxine Peake, Brian Gleeson, Saskia Chana, Michelle Guillot, Naomi Ackie İngiltere, 2018, 6 bölüm, 180', HDD, renkli
İngilizce; Türkçe altyazılı

Geçen sene Sundance Film Festivali’nde Büyük Jüri Ödülü’nü kazanan Desiree Akhavan (Cameron Post'a Ters Terapi, Makul Davranış) Biseksüel’de hem yönetmenliği hem de başrolü üstleniyor: Bu yeni komedi-dram, “son tabu” addedilen biseksüelliği ve onu sarmalayan önyargıları, utançları ve gülünç kavram kargaşalarını teklifsiz, mizahi ve samimi bir yaklaşımla ele alıyor. Akhavan’ın kendine has keskin zekası sayesinde, dizi insanların aşk ve sekse yaklaşımına, arzu ettikleri aşk ve seks biçiminin onlara dair neler gösterdiğine içten bir bakış sunuyor. Leila on yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Sadie’den ayrılır. Sadie evlenmek ve çocuk sahibi olmak istemektedir: Oysa bunun düşüncesi bile Leila’yı dehşete düşürmek için yeterlidir. Ayrılmalarından hemen sonra, Leila hayatında ilk kez erkeklere karşı hissettiği çekimin peşinden gitmeye karar verir. Bu karar, kendisi, Sadie ve ortak arkadaşları, meslektaşları ve ebeveynleri, yani bir şekilde hayatına dahil olan herkes için ciddi sonuçlar doğuracaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT